Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα έκανα το παν… θα αυτοθυσιαζόμουν» – Ο άγνωστος διάλογoς της 33χρονης με κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού (Video)

May 25, 2022


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η μοναδική κρατούμενη που κατάφερε να μιλήσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραψε μιλώντας στο Mega το διάλογο που είχε αλλά και ορισμένες άγνωστες πτυχές από την κράτηση της …

...33χρονης. Επίσης, αίσθηση προκαλούν οι νέοι διάλογοι που είχαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με γιατρό του Ρίο, τους οποίους έφερε στο φως η εκπομπή T-live«Επειδή έκανα δήλωση έναρξης απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η μοναδική κρατούμενη που κατάφερε να μιλήσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραψε μιλώντας στο Mega το διάλογο που είχε αλλά και ορισμένες άγνωστες πτυχές από την κράτηση της 33χρονης. Επίσης, αίσθηση προκαλούν οι νέοι διάλογοι που είχαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με γιατρό του Ρίο, τους οποίους έφερε στο φως η εκπομπή T-live

«Επειδή έκανα δήλωση έναρξης απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για την απεργία πείνας μου και μου μίλησε. Μου είπε: “να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου”».

Η συγκρατούμενη της 33χρονης βρέθηκε στη φυλακή επειδή πυροβόλησε και τραυμάτισε τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της.

«Αυτή είπε ότι “κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν”. Εγώ της είπα: “μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν”».

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, προσπάθησε και πάλι να περάσει και να στείλει το δικό της μήνυμα κυρίως στις υπόλοιπες πτέρυγες της φυλακής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.