Survivor 4: Τριαντάφυλλος: «Έχω ξενερώσει. Θα γούσταρα να…»

May 25, 2021


Survivor 4: Αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτό έχει ξενερώσει τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος το σχολίασε με τους συμπαίκτες του. Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας on camera δήλωσε πως έχει ξενερώσει π…

...άρα πολύ που αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει ασυλία και συνεπώς αποχώρηση!«Έχω ξενερώσει πάρα πολύ που δεν θα έχουμε ασυλία αυτή την εβδομάδα! Θέλω αυτλες τις Τετάρτες που όλοι έχουμε αγαπήσει, που έχω αγαπήσει κι εγώ, που έχω επικοινωνία με τον κόσμο, που έχει γράψει το κοντέρ...

Survivor 4: Αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτό έχει ξενερώσει τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος το σχολίασε με τους συμπαίκτες του.

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας on camera δήλωσε πως έχει ξενερώσει πάρα πολύ που αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει ασυλία και συνεπώς αποχώρηση!

«Έχω ξενερώσει πάρα πολύ που δεν θα έχουμε ασυλία αυτή την εβδομάδα! Θέλω αυτλες τις Τετάρτες που όλοι έχουμε αγαπήσει, που έχω αγαπήσει κι εγώ, που έχω επικοινωνία με τον κόσμο, που έχει γράψει το κοντέρ δέκα, να γράψει και έντεκα και δώδεκα και δεκατρία και δεν ξέρω που θα σταματήσει! Απλά θα γούσταρα πάρα πολύ να είχαμε ασυλία, αλλά χαίρομαι για τον Σάκη και τη Μαριαλένα γιατί αγχώνονται με αυτό το θέμα και τους λέω πως δεν χρειάζεται γιατί ο κόσμος βλέπει και αν τους αγαπάει δεν έχουν να φοβούνται τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.