Survivor 4: Όλοι παρακαλούν τον Τριαντάφυλλο – «Βροχή» οι προτάσεις για συνεργασία μετά το ριάλιτι

May 25, 2021


Χαμός γίνεται για τον Τριαντάφυλλο, που μπορεί να έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, αλλά… τα καλύτερα έρχονται μετά το ριάλιτι, καθώς οι προτάσεις έχουν πέσει «βροχή» …

...για τον τραγουδιστή, αν και είναι αλήθεια πως ο ίδιος δε βρέθηκε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.Η ζήτηση του τραγουδιστή μετά την συμμετοχή του στο Survivor είναι... ανάρπαστη ενώ η αμοιβή του έχει φτάσει στον... Θεό, με το συνεργάτη και φίλο του, Χρήστο Παπαμήτρου, να κάνει λόγο...

Χαμός γίνεται για τον Τριαντάφυλλο, που μπορεί να έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, αλλά… τα καλύτερα έρχονται μετά το ριάλιτι, καθώς οι προτάσεις έχουν πέσει «βροχή» για τον τραγουδιστή, αν και είναι αλήθεια πως ο ίδιος δε βρέθηκε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Η ζήτηση του τραγουδιστή μετά την συμμετοχή του στο Survivor είναι… ανάρπαστη ενώ η αμοιβή του έχει φτάσει στον… Θεό, με το συνεργάτη και φίλο του, Χρήστο Παπαμήτρου, να κάνει λόγο για πάνω από 400 προτάσεις.

Survivor 4: Περιζήτητος ο Τριαντάφυλλος μετά το ριάλιτι

«Την πρώτη φορά που μιλήσαμε σας είχα πει πως εγώ θα ήθελα να κάτσει στο παιχνίδι μέχρι τον Μάη και μετά θα ήθελα να βγει γιατί θα έχουμε δουλειά. Αυτή τη στιγμή κοντεύουμε να φάμε ξύλο έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Αν δεν βγει ο Τριαντάφυλλος να μιλήσουμε μαζί του, δεν μπορούμε να κλείσουμε καμία ημερομηνία. Την προηγούμενη φορά οι αιτήσεις ήταν 400 τώρα έχουμε σταματήσει να μετράμε. 200% αύξηση πάνω η εμφάνισή του στα μαγαζιά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.