Survivor 5 – highlights 24/5: Ένταση τσακωμοί και νέοι υποψήφιοι στον ντάκο – Φτάνουν στα όριά τους οι παίκτες

May 24, 2022


Δεν έλειψαν οι εντάσεις από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι παίκτες ανακάλυψαν πως την ώρα της πίεσης και της αφαγίας, δεν αναγνωρίζουν ούτε φιλίες ούτε τίποτα. Για αυτό και ο Τάλα απογο…

...ητεύτηκε τόσο από τον Άρη. Σε αντίθεση ο έρωτας Μαρτίκα και Βρισηίδα καλά κρατεί, αν και οι περισσότεροι τον αμφισβητούν.Όσο για τα διαδικαστικά ανακοινώθηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα, όπου θα καλέσουν τις ψήφους του κοινού για να παραμείνουν...

Δεν έλειψαν οι εντάσεις από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι παίκτες ανακάλυψαν πως την ώρα της πίεσης και της αφαγίας, δεν αναγνωρίζουν ούτε φιλίες ούτε τίποτα. Για αυτό και ο Τάλα απογοητεύτηκε τόσο από τον Άρη. Σε αντίθεση ο έρωτας Μαρτίκα και Βρισηίδα καλά κρατεί, αν και οι περισσότεροι τον αμφισβητούν.

Όσο για τα διαδικαστικά ανακοινώθηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα, όπου θα καλέσουν τις ψήφους του κοινού για να παραμείνουν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι).

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 23/4 επεισόδιο του Survivor 5

“Κόλαφος” ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Σπύρο Μαρτίκα

Το επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να έχει βγάλει ήδη το “φτυάρι”, αυτή την φορά, όμως, για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι ήδη υποψήφιος για αποχώρηση. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το γεγονός πως ο δεύτερος θέλει απεγνωσμένα να παραμείνει στο παιχνίδι και δεν χάνει ευκαιρία να το εκφράζει.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που εκνευρίζει τον παίκτη των μπλε, καθώς θεωρεί πως είναι από τους πιο αδύναμους παίκτες από όσους έχουν παραμείνει μέχρι τώρα και δεν του αξίζει να προχωρήσει παρακάτω στο ριάλιτι επιβίωσης και να στερεί μία θέση από όσους έχουν παλέψει και τους αξίζει πραγματικά να είναι εκεί.

«Ο Σπύρος έχει μια εμμονή να θέλει να μείνει στο παιχνίδι, παρόλο που είναι εδώ πέντε μήνες. Είναι από την πρώτη ημέρα εδώ κι εγώ είμαι 2,5 μήνες. Από τη μέρα που ήρθα τον ακούω να λέει θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα μέχρι την ένωση και θα φύγω.

Η ένωση έχει περάσει εδώ κι 1,5 μήνα κι ο Σπύρος είναι καρφωμένος εδώ. Λέει συνέχεια θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα. Hello φίλε το παιχνίδι τελειώνει. Φτάνουμε στον τελικό κι εσύ συνεχίζεις και λες ως ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά ότι θέλεις να μείνεις κι άλλο στο παιχνίδι.

Δηλαδή τι θέλεις, να φτάσουμε στο ατομικό, να αγωνίζεσαι με άχαστους παίκτες και να χάνεις μονίμως; Να πάρεις το έπαθλο και να πας σπίτι σου; Χαλάρωσε λιγάκι», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.