Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Τραγούδησε στα ελληνικά το Mon Amour της Γαλλίας και τον αποθέωσαν για το αποτέλεσμα

May 23, 2024


Το τραγούδι που εκπροσώπησε τη Γαλλία στη φετινή Eurovision, έχει την ονομασία “Mon amour” και το ερμηνεύει ο Silmane, που με την καθηλωτική ερμηνεία του στη σκηνή, συγκίνησε και αποθεώθηκε.Το “Mon Amour” έχει αγαπηθεί -όχι μόνο από το κοινό- αλλά και από καλλιτέχνες ανά τον κόσμο… Ένας από αυτούς, είναι και ο ταλαντούχος Κύπριος ερμηνευτής, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.Ο Κωνσταντίνος, το βράδυ της Τρ…

...ίτης, 21 Μαΐου, και ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα Reel που στην πραγματικότητα, είναι περισσότερο video clip. Με την ελληνική ονομασία «Πάλι εσύ», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, κυκλοφόρησε το “Mon amour” του Silmane και εντυπωσίασε...

Το τραγούδι που εκπροσώπησε τη Γαλλία στη φετινή Eurovision, έχει την ονομασία “Mon amour” και το ερμηνεύει ο Silmane, που με την καθηλωτική ερμηνεία του στη σκηνή, συγκίνησε και αποθεώθηκε.

Το “Mon Amour” έχει αγαπηθεί -όχι μόνο από το κοινό- αλλά και από καλλιτέχνες ανά τον κόσμο… Ένας από αυτούς, είναι και ο ταλαντούχος Κύπριος ερμηνευτής, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος, το βράδυ της Τρίτης, 21 Μαΐου, και ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα Reel που στην πραγματικότητα, είναι περισσότερο video clip. Με την ελληνική ονομασία «Πάλι εσύ», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, κυκλοφόρησε το “Mon amour” του Silmane και εντυπωσίασε αμέσως το κοινό, χάρη στην ερμηνεία αλλά και τους ελληνικούς στίχους που έχουν πια προστεθεί σε αυτή την ανατριχιαστική μελωδία.

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι και το γεγονός ότι, οι ελληνικοί στίχοι γράφτηκαν μέσα σε μόνο μια ώρα, ενώ δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα του τραγουδιστή να κυκλοφορήσει την ελληνική εκδοχή του “Mon Amour”.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα, έτσι για την πλάκα και για το γούστο μας. Και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα για ένα τραγούδι που όλοι μας λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε. Αυτό είναι στα ελληνικά το “Πάλι εσύ” , cover του “Mon Amour” του φανταστικού Slimane που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο φετινό Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ευχαριστώ τον Φίλιππο-Κωνσταντίνο και τον Άλεξ που ‘άθελά’ τους με παρακίνησαν να κάνουμε αυτό το εγχείρημα. Φίλιππε, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Άλεξ Κωνσταντινίδη σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι ´αυτό το καταπληκτικό και αυθόρμητο γύρισμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά του εξωτερικού», αναφέρει μεταξύ άλλων, στη δημοσίευση του ο Κύπριος τραγουδιστής.

Ανεπιθύμητη στην ΕΡΤ η Μαρίνα Σάττι; Την κόβουν από παντού μετά την κυβερνητική δυσαρέσκεια για τη Eurovision

Σε ακατανόητες κινήσεις προχωρά η ΕΡΤ, αντιμετωπίζοντας τη Μαρίνα Σάττι περίπου ως «ανεπιθύμητο πρόσωπο», μετά τα όσα έγιναν στη Eurovision. Σύμφωνα με το topontiki.gr, η διοίκηση της ΕΡΤ ευθυγραμμίστηκε με την κυβερνητική δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας στο Μάλμε, ιδίως για το περίφημο «χασμουρητό», που θεωρήθηκε ενέργεια αποδοκιμασίας στην ισραηλινή συμμετοχή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.