Survivor 2024: Σοβαρός τραυματισμός για τον Φάνη – Αγωνία για το μέλλον του στο ριάλιτι επιβίωσης

May 23, 2024


Το spoiler της ημέρας δίνει πως ο παίκτης του Survivor συνέχισε στον αγώνα μέχρι τη λήξηΜε ανοιχτό το στόμα έμειναν οι τηλεθεατές του Survivor λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.Ο Φάνης Μπολέτσης αποτελεί εδώ και καιρό ένα μεγάλο φαβορί για τον φετινό τελικό του Survivor. Ωστόσο, είχε μια άσχημη πτώση μέσα στην κατασκευή που απαιτούσ…

...αιτούσε να συρθεί μέχρι να την περάσει και να βρεθεί μπροστά από τους στόχους. Το spoiler της ημέρας δίνει πως ο παίκτης συνέχισε στον αγώνα μέχρι τη λήξη, όμως δεν είναι γνωστό ακόμη τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες.Όπως αποκάλυψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Φάνης κατά τη διάρκεια...

Το spoiler της ημέρας δίνει πως ο παίκτης του Survivor συνέχισε στον αγώνα μέχρι τη λήξη

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι τηλεθεατές του Survivor λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο Φάνης Μπολέτσης αποτελεί εδώ και καιρό ένα μεγάλο φαβορί για τον φετινό τελικό του Survivor. Ωστόσο, είχε μια άσχημη πτώση μέσα στην κατασκευή που απαιτούσε να συρθεί μέχρι να την περάσει και να βρεθεί μπροστά από τους στόχους. Το spoiler της ημέρας δίνει πως ο παίκτης συνέχισε στον αγώνα μέχρι τη λήξη, όμως δεν είναι γνωστό ακόμη τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες.

Όπως αποκάλυψε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Φάνης κατά τη διάρκεια του αγώνα έβγαλε τον ώμο του. Επί τόπου δέχτηκε και τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της παραγωγής. Ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό αν αυτό έγινε προς το τέλος του αγώνα.

Να σημειωθεί πως ο σοβαρός τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση φέρνει έντονη ανησυχία για το μέλλον του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.