Survivor spoiler 23/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας!

May 23, 2022


Survivor spoiler: Βρισκόμαστε λίγο πριν από το τέλος σε ένα Survivor 5, που όμοιό του κανένα ριάλιτι δεν έχει συναντήσει τόσο μεγάλη ίντριγκα, διαμάχες, έριδες και πολλά ακόμη, που κάθε άλλο παρά παιχ…

...νίδι επιβίωσης και αγωνιστικότητας το καθιστούν, έστω κι αν το κουτσομπολιό θα μπορούσε να είναι όντως το εθνικό μας άθλημα.Οι δύο ομάδες δε σταματούν, κυρίως στο εσωτερικό τους, να επιχειρούν να κάνουν το δικό τους... ξεσκαρτάρισμα, αφού δεν αργεί η στιγμή, όπου ο Γιώργος Λιανός...

Survivor spoiler: Βρισκόμαστε λίγο πριν από το τέλος σε ένα Survivor 5, που όμοιό του κανένα ριάλιτι δεν έχει συναντήσει τόσο μεγάλη ίντριγκα, διαμάχες, έριδες και πολλά ακόμη, που κάθε άλλο παρά παιχνίδι επιβίωσης και αγωνιστικότητας το καθιστούν, έστω κι αν το κουτσομπολιό θα μπορούσε να είναι όντως το εθνικό μας άθλημα.

Οι δύο ομάδες δε σταματούν, κυρίως στο εσωτερικό τους, να επιχειρούν να κάνουν το δικό τους… ξεσκαρτάρισμα, αφού δεν αργεί η στιγμή, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως το παιχνίδι θα γίνει ατομικό. Έχουν μείνει 11 όλοι κι όλοι, άλλωστε, τη δεδομένη στιγμή και σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε το ποια είναι η τελική δεκάδα, οπότε οριστικά έχουμε περάσει στην τελική ευθεία του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.