Survivor spoiler 24/05: ΒΟΜΒΑ! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει οικειοθελή αποχώρηση παίκτη!

May 23, 2022


Survivor spoiler: Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και οι εξελίξεις γύρω από το Survivor 5 είναι ραγδαίες με το ριάλιτι επιβίωσης να βαδίζει προς το τέλος του. Έχουμε και λέμε. Τι είδαμε χτες; Στην πρεμ…

...ιέρα της νέας εβδομάδας του Survivor 5; Αρχικά με την ευκαιρία να τονίσουμε πως πλέον και μέχρι το τέλος του ριάλιτι ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να επεισόδια να προβάλλονται από Κυριακή έως και Πέμπτη και όχι από Σάββατο έως και Τετάρτη.Έχουμε και λέμε λοιπόν! Είδαμε μια παίκτρια της κόκκινης...

Survivor spoiler: Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και οι εξελίξεις γύρω από το Survivor 5 είναι ραγδαίες με το ριάλιτι επιβίωσης να βαδίζει προς το τέλος του.

Έχουμε και λέμε. Τι είδαμε χτες; Στην πρεμιέρα της νέας εβδομάδας του Survivor 5; Αρχικά με την ευκαιρία να τονίσουμε πως πλέον και μέχρι το τέλος του ριάλιτι ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να επεισόδια να προβάλλονται από Κυριακή έως και Πέμπτη και όχι από Σάββατο έως και Τετάρτη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Είδαμε μια παίκτρια της κόκκινης ομάδας πλέον, την Μαίη Εμμανουηλίδου να μένει εκτός λόγω ιατρικών θεμάτων, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας μπορεί να της στερήσουν και την συνέχεια στο Survivor.

H αλήθεια είναι πως η είδηση έχει φτάσει στα αυτιά του Ατζούν και είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, διότι από εκεί που ήταν άνετα, ξαφνικά είδε τέσσερις παίκτες να αποχωρούν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Έτσι έμεινε τσίμα τσίμπα.

Survivor spoiler 24/05: ΒΟΜΒΑ! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει οικειοθελή αποχώρηση παίκτη!

Πάντως μπορεί ακόμα ο Τούρκος μια απώλεια, μια όμως, να την δικαιολογησεί. Πως; Ας πούμε την τελευταία εβδομάδα, πριν γυρίσουν οι φιναλίστ στην Ελλάδα, να μην υπάρξει αποχώρηση! Τα σενάρια αυτή την στιγμή ωστόσο είναι περίπλοκα και θέλουν την Μαίη με το ένα πόδι εκτός Survivor και μια ανάσα από την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Με την ευκαιτία να αναφέρουμε ότι μια ανάσα από την αποχώρησή του από το Survivor 5 είναι και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με το Athensmagazine.gr, να σας έχει ανακοινώσει από νωρίς τους λόγους της επιστροφής του στην Ελλάδα. Λέτε λοιπόν Μαίη και Κωνσταντίνος να πάρουν το ίδιο αεροπλάνο της επιστροφής για Αθήνα;. Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, τουλάχιστον όσον αφορά την περίπτωση της Μαίης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.