Απτόητος ο Αλέξης Τσίπρας: Κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για την κατάρρευση – «Είμαι εδώ, δε θα εγκαταλείψω τη μάχη, έχω μάθει να αναλαμβάνω την ευθύνη»

May 22, 2023


Την απόφασή του να μην εγκαταλείψει τη μάχη, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του μετά την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που προχώρησε σε μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.«Στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη πρωτίστως να αποτρέψουμε τη προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού», προσθέτει ο…

... πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:«Έχω μάθει στις δύσκολες στιγμές να αναλαμβάνω την ευθύνη. Και να μην εγκαταλείπω τη μάχη. Είμαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω ούτε τώρα, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα. Χθες ήταν ημέρα εκλογών.Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της μάχης...

Την απόφασή του να μην εγκαταλείψει τη μάχη, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του μετά την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που προχώρησε σε μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη πρωτίστως να αποτρέψουμε τη προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Έχω μάθει στις δύσκολες στιγμές να αναλαμβάνω την ευθύνη. Και να μην εγκαταλείπω τη μάχη. Είμαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω ούτε τώρα, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα. Χθες ήταν ημέρα εκλογών.

Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της μάχης των επόμενων εκλογών. Στις χθεσινές εκλογές νίκησε η ΝΔ αλλά ταυτόχρονα ηττήθηκε η στρατηγική της απλής αναλογικής. Οι προοδευτικές δυνάμεις στις οποίες τείναμε το χέρι της συνεργασίας, καθόλη τη προεκλογική περίοδο είχανε μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.