Εκλογές 2023 – «Συστήθηκε» ο Δημήτρης Νατσιός του κόμματος ΝΙΚΗ: «Φιλοπατρία και πίστη στον Χριστό – Δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε Κέντρο» (video)

May 22, 2023


Στα κόμματα που έκαναν την έκπληξη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και η «Νίκη» του Δημήτρη Νατσιού. Το κίνημα «Νίκη», που ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη, πήρε το υψηλότερο ποσοστό του στην Πιερία με 7,46%, την Πέλλα 6,13%, στη Β’ Θεσσαλονίκης 5,62%, τη Χαλκιδική 5,38%, τη Δράμα 5,33% και το Κιλκίς 5,27%.«Είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Στις επαναληπτικές εκλογές, πιστεύω θα διάβουμε το κατώφλ…

...ι της Βουλής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ''Νίκη’' θα γιορτάσει τα νικητήριά της», είπε, μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος του κόμματος.«Όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδήτα. Δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο. Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης...

Στα κόμματα που έκαναν την έκπληξη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και η «Νίκη» του Δημήτρη Νατσιού. Το κίνημα «Νίκη», που ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη, πήρε το υψηλότερο ποσοστό του στην Πιερία με 7,46%, την Πέλλα 6,13%, στη Β’ Θεσσαλονίκης 5,62%, τη Χαλκιδική 5,38%, τη Δράμα 5,33% και το Κιλκίς 5,27%.

«Είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Στις επαναληπτικές εκλογές, πιστεύω θα διάβουμε το κατώφλι της Βουλής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ”Νίκη’’ θα γιορτάσει τα νικητήριά της», είπε, μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος του κόμματος.

«Όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδήτα. Δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο. Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης Ρωμιοσύνης. Είμαστε πιστοί άνθρωποι στην αγία μας εκκλησία μας. Έχει ταυτιστεί η φιλοπατρία και ο σεβασμός στην ορθόδοξη εκκλησία με λέξεις όπως ακροδεξιά. Βασικό στοιχείο της ταυτότητά μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Χρηματιστήριο Αθηνών: «Ράλι» ανόδου μετά τον θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές – Το ρεκόρ 9ετίας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.