Μέσα στα λούσα: Αυτό είναι το king size κρεβάτι της Δανάης Μπάρκα – Με αμέτρητα μαξιλάρια!

May 16, 2023


Η Δανάη Μπάρκα έχει ένα από τα πιο όμρφα διακοσμημένα σπίτια. Η παρουσιάστρια πρόσφατα μας έδειξε την πιο cozy γωνιά του σπιτιού της.Εντυπωσιάζει το τεράστιο κρεβάτι που έχει η Δανάη Μπάρκα στο δωμάτιό της για να κοιμάται μαζί με τους τετράποδους φίλους της. Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια μέσα από το νοσοκομείο για τη Γιορτή της Μητέρας.Η ίδια συνηθίζει κατά καιρούς …

...να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από το υπέροχο σπίτι της.Αυτήν την φορά, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε το king size κρεβάτι που έχει στο υπνοδωμάτιό της με τα αμέτρητα μαξιλάρια.«Πάγωσε» το χαμόγελο της Δανάης Μπάρκα στον αέρα: «Πέρασα από 40 κύματα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ»Η...

Η Δανάη Μπάρκα έχει ένα από τα πιο όμρφα διακοσμημένα σπίτια. Η παρουσιάστρια πρόσφατα μας έδειξε την πιο cozy γωνιά του σπιτιού της.

Εντυπωσιάζει το τεράστιο κρεβάτι που έχει η Δανάη Μπάρκα στο δωμάτιό της για να κοιμάται μαζί με τους τετράποδους φίλους της. Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια μέσα από το νοσοκομείο για τη Γιορτή της Μητέρας.

Η ίδια συνηθίζει κατά καιρούς να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από το υπέροχο σπίτι της.

Αυτήν την φορά, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε το king size κρεβάτι που έχει στο υπνοδωμάτιό της με τα αμέτρητα μαξιλάρια.

Αυτό είναι το king size κρεβάτι της Δανάης Μπάρκα

«Πάγωσε» το χαμόγελο της Δανάης Μπάρκα στον αέρα: «Πέρασα από 40 κύματα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ»

Η σημερινή εκπομπή Πάμε Δανάη, ήταν αρκετά φορτισμένη με την Δανάη Μπάρκα να αναφέρει ιστορίες με την οικογένεια της, σχετικά με τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Χαρακτηριστικά, προβλήθηκε η συνέντευξη του Γιώργου Ζαχαριά, ο οποίος περιέγραψε το θαύμα που έζησε μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Μετά από το απόσπασμα, η Δανάη Μπάρκα, θέλησε να τοποθετηθεί και να αναφέρει το δικό της βίωμα, με έναν άνθρωπο της οικογένειας της, που ήταν πολύ δεμένη και πως όλο αυτό την βοήθησε να καταλάβει τι σημαίνει πίστη.

Η συγκινητική ιστορία της Δανάης Μπάρκα με την οικογένεια της

«Έχω ξαναμοιραστεί τη σκέψη μου σε σχέση με τη θρησκεία, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει. Ωστόσο, είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που πέρασα από 40 κύματα. Επειδή το Πάσχα ήταν η αγαπημένη γιορτή του παππού μου, ήταν ένας άνθρωπος βαθιά θρήσκος και πάντα με έπαιρνε από μικρή να με πάει στις εκκλησίες, να ακολουθήσουμε όλα τα εθιμοτυπικά. Ενώ με είχε μάθει να πιστεύω, όταν τον έχασα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ. Έλεγα, αν όντως υπάρχει μια υπερδύναμη που εμείς τον βαφτίσουμε Θεό, γιατί μου τον πήρε ενώ ξέρει ότι τον αγαπάω;», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Ειδικά τους πρώτους μήνες που δεν το είχα συνειδητοποιήσει καθόλου -ποτέ δεν το συνειδητοποιείς αυτό, απλά μαθαίνεις να ζεις- έλεγα ότι δεν θα ξαναπιστέψω, δεν πιστεύω πια. Γιατί αφού είμαι καλός άνθρωπος μου πήρε κάτι τόσο σημαντικό από τη ζωή μου; Μετά, περνώντας ο καιρός, είδα ότι υπάρχει και κάτι καλό, ότι έφυγε στα χέρια μου, ήμουν το τελευταίο χέρι που κράτησε, έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί, με πάρα πολύ αγάπη… μετά είπα ας ελπίσουμε σε κάτι καλό. Στις αδύναμες στιγμές μας, αν μη τι άλλο ας έχουμε κάτι να κρατηθούμε. Αν αυτό το λέμε Θεό, όπως θέλει ο καθένας το βαφτίζει.

Εϊναι τόσο αναγκαίο στις δύσκολες στιγμές να πιστεύουμε και να ελπίζουμε ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα και οι άνθρωποί μας κάπου πάνε και μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε», συμπλήρωσε δακρυσμένη η παρουσιάστρια του mega.

Δείτε το video στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.