Δύσκολες ώρες για την Πάνια – Έμαθε τα μαντάτα χθες το πρωί

May 14, 2022


Δυσάρεστα ήταν τα νέα χθες για τη γνωστή παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια καθώς τα νούμερά της ήταν ιδιαίτερα πεσμένα.Πολύ σκούρα τα έχει βρει η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια με την τηλεθέαση της late night εκ…

...πομπής της Ανοιχτά, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPENtv. Μπορεί κάθε φορά να έχει καλεσμένους σπουδαία ονόματα, όπως για παράδειγμα ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για όλα, ωστόσο, παραμένει στα μονοψήφια.Προχθές λοιπόν Πέμπτη 12/5, είχε καλεσμένη την αγαπημένη τραγουδίστρια...

Δυσάρεστα ήταν τα νέα χθες για τη γνωστή παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια καθώς τα νούμερά της ήταν ιδιαίτερα πεσμένα.

Πολύ σκούρα τα έχει βρει η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια με την τηλεθέαση της late night εκπομπής της Ανοιχτά, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPENtv. Μπορεί κάθε φορά να έχει καλεσμένους σπουδαία ονόματα, όπως για παράδειγμα ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για όλα, ωστόσο, παραμένει στα μονοψήφια.

Προχθές λοιπόν Πέμπτη 12/5, είχε καλεσμένη την αγαπημένη τραγουδίστρια Μαντώ, παρόλα αυτά όμως δεν κατάφερε να ανέβει και έκανε για ακόμη μια φορά πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, όσον αφορά πάντα το δυναμικό κοινό.

Η τηλεθέαση της Πάνια στο OPEN

Συγκεκριμένα, σημείωσε 2,9% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 3,2.

Late Night

ANT1: Ενώπιος Ενωπίω 11,5
Mega: Night Out 5,0
Ανοιχτά: 2,9
Star: Οι 100 10,9
ALPHA: Αυτοψία 5,6

Τα τέταρτα

3.1
3.0
2.8
2.0
3.2
3.1

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.