Eurovision 2022: Φανερά αγχωμένη η Αμάντα Γεωργιάδη λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του Pala Olimpico

May 14, 2022


Λίγα λεπτά έχουν απομείνει λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022 όπου θα προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Μπορεί η Κύπρος να απο…

...κλείστηκε στον Β' Ημιτελικό, ωστόσο οι περισσότεροι ελπίζουν πως η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together» όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα, να πάει καλά στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της ΙταλίαςΗ αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει με την Αμάντα Γεωργιάδη να κάνει τις πρόβες...

Λίγα λεπτά έχουν απομείνει λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022 όπου θα προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Μπορεί η Κύπρος να αποκλείστηκε στον Β’ Ημιτελικό, ωστόσο οι περισσότεροι ελπίζουν πως η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together» όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα, να πάει καλά στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει με την Αμάντα Γεωργιάδη να κάνει τις πρόβες της στο backstage, ενώ η αγωνία της είναι αρκετά μεγάλη καθώς θέλει να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα. Έτσι, θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο πριν ανέβει στην σκηνή όπου έγραψε χαρακτηριστικά «Soon now soon».

Η ανάρτηση της Αμάντας Γεωργιάδη πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022

Χαμός με τη συμμετοχή της Ελλάδας – Άλλαξε θέση στα προγνωστικά λίγο πριν τον τελικό

Μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικός της Eurovision του 2022 στο Τορινο, όπου η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη το Die Together θα εμφανιστεί στην 17η θέση όπως έγινε γνωστό προ λίγων ημερών. Στο Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου 14/5 , η εκπομπή έφερε ένα νέο ρεπορτάζ σχετικά με τα νέα προγνωστικά, για τα οποία δεν ενδιαφέρεται η τραγουδίστρια, που όπως φαίνεται έχουν “αλλάξει” θέση στην Ελλάδα.

Η ελληνική συμμετοχή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, και μάλιστα στην τελευταία της πρόβα, το βράδυ της Παρασκευής 13/5 αποκόμισε θετικά σχόλια. Ωστόσο, τα προγνωστικά στα στοιχήματα άλλαξαν το πρωί του Σαββάτου, όπως είπε ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος στην εκπομπή και η Αμάντα Γεωργιάδη “έπεσε” μία θέση και από την 7η πήγε στην 8η θέση με απόδοση 50.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.