«Ο πιο καuτός 35αρης!» – Tο πάρτυ που διοργάνωσε η Τούνη για τον αγαπημένο της Αλεξάνδρου

May 14, 2022


Την Παρασκευή 13/5 ήταν η μέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς ήταν τα γενέθλια του, και από το πρωί την ημέρας οι ευχές κατέκλεισαν το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστή, ξεκινώντας από τους συνεργάτες του…

... στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για αυτούς συγκινημένος λίγο μετά, και καταλήγοντας σπίτι του στην αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη, όπου του ετοίμασε μία ακόμα έκπληξη αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτή...Το πάρτι που διοργάνωσε η Ιωάννα ΤούνηΗ βραδιά λοιπόν ολοκληρώθηκε με ένα...

Την Παρασκευή 13/5 ήταν η μέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς ήταν τα γενέθλια του, και από το πρωί την ημέρας οι ευχές κατέκλεισαν το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστή, ξεκινώντας από τους συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για αυτούς συγκινημένος λίγο μετά, και καταλήγοντας σπίτι του στην αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη, όπου του ετοίμασε μία ακόμα έκπληξη αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτή…

Το πάρτι που διοργάνωσε η Ιωάννα Τούνη

Η βραδιά λοιπόν ολοκληρώθηκε με ένα πάρτι – έκπληξη, το οποίο διοργάνωσε η Ιωάννα Τούνη, καθώς έβαλαν τα καλά τους και βγήκαν έξω να γιορτάσουν τα γενέθλια του παρουσιαστή, και τον πήγε σε ένα σπίτι μέσα στο οποίο τον περίμεναν όλοι του οι φίλοι, και ο ίδιος “έμεινε κάγκελο’ καθώς όπως όλα δείχνουν δεν το περίμενε.

Έρχεται το παιδί με την Τούνη – Η ατάκα του Αλεξάνδρου στο Super Κατερίνα με αφορμή τα γενέθλιά του

Φυσικά και οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στην ξεχωριστή αυτή ημέρα, ενώ ο παρουσιαστής αποκάλυψε και την ευχή του για αυτή την χρονιά.

«Χρόνια πολλά αγόρι μου, να σε χαιρόμαστε. Χαρούμενα 41. 13 γεννήθηκες ρε γκαντέμη;», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου χιουμοριστικά και εκείνος απάντησε: «Για μένα είναι μια ξεχωριστή ημέρα και για τη μανούλα μου το ίδιο. Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ θέλω υγεία ψυχική και σωματική γιατί είναι κάτι που μας λείπει…».

Τότε ήταν που η οικοδέσποινα της εκπομπή του ευχήθηκε να είναι και με ένα καλό κορίτσι, ενώ διόρθωσε τον ευατό της λέγοντας πως έχει καλό κορίτσι, εννοώντας την Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ το τατουάζ που έκανε για εκείνη).

Τότε βρήκε την αφορμή ο παρουσιαστής και ευχήθηκε: «Ένα παιδί γρήγορα».

Αν ήταν μια έκφραση χιουμοριστική ή προϊκονομία μιας τετελεσμένης πράξης μόνο ο χρόνος θα δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαντάζεται τον εαυτό του πατέρα στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.