«Μαpτύpιο 3 φορές την εβδομάδα»: Φpίκη με τον βοσκό που βίαζε την ανήλικη κόρη του μέχρι και στον στάβλο

May 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για τον βιασμό ανήλικο παιδιού στη Φλώρινα από τον ίδιο του τον πατέρα.

(adsbygoogle = window.adsbygo…

...�τή υπόθεση βγήκε στο «φως» όταν οι δάσκαλοι στο σχολείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε και η εκπομπή «καλημέρα Ελλάδα» παρατήρησαν μία αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού.Στην εκπομπή μίλησε η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, για την υπόθεση της Φλώρινας, όπου μεταξύ άλλων...



Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για τον βιασμό ανήλικο παιδιού στη Φλώρινα από τον ίδιο του τον πατέρα.



Η φριχτή υπόθεση βγήκε στο «φως» όταν οι δάσκαλοι στο σχολείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε και η εκπομπή «καλημέρα Ελλάδα» παρατήρησαν μία αλλαγή στην συμπεριφορά του παιδιού.

Στην εκπομπή μίλησε η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, για την υπόθεση της Φλώρινας, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σeξουαλικές επαφές με τον πατέρα της και αυτό προκύπτει από το γεγονός πως δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης. «Είναι συγκλονιστικό σε μία τόσο τρυφερή ηλικία να κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί του» τόνισε.

Φλώρινα: Τι δήλωσε εκπαιδευτικός για τη μαθήτρια

Προσέθεσε πως σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.



Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, που μίλησε στην εκπομπή, ανέφερε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου, στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

Όπως σημείωσε, «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι». «Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.



Η ανήλικη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, ενώ να αναφέρουμε πως απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

*Φωτογραφία εξωφύλλου από αρχείο



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.