Survivor 5: Θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό φουσκωμένο – Με τόσα χρήματα επιστρέφει ο Ρουβάς

May 14, 2022


Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 5 στις 11/4 και έκανε τους περισσότερους παίκτες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμεναν με τίποτα να ακούσουν το όνομα του…

.... Ήταν από τους πιο αγαπητούς του τηλεοπτικού κοινού και το γεγονός πως ήταν αδερφός του Σάκη Ρουβά του έδινε σίγουρα μεγάλο avantage.Οι τηλεθεατές ωστόσο "μίλησαν", αφού έλαβε τις λιγότερες ψήφους. Βέβαια, δεν δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα, καθώς πίσω στην Ελλάδα τον περιμένει η οικογένεια...

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 5 στις 11/4 και έκανε τους περισσότερους παίκτες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμεναν με τίποτα να ακούσουν το όνομα του. Ήταν από τους πιο αγαπητούς του τηλεοπτικού κοινού και το γεγονός πως ήταν αδερφός του Σάκη Ρουβά του έδινε σίγουρα μεγάλο avantage.

Οι τηλεθεατές ωστόσο “μίλησαν”, αφού έλαβε τις λιγότερες ψήφους. Βέβαια, δεν δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα, καθώς πίσω στην Ελλάδα τον περιμένει η οικογένεια του, αλλά και η σύντροφος του με την οποία μένουν μαζί στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, η αγαπημένη του θέλησε να κάνει και μια πολύ όμορφη ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter για τον Απόστολο μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι.

Ο Ρουβάς λοιπόν, βρίσκεται στο ξενοδοχείο και σε λίγες ώρες αν όχι ημέρες, πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα και σίγουρα θα γίνει χαμός στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με πόσα χρήματα όμως επιστρέφει από το Survivor 5;

Ο Απόστολος Ρουβάς έπαιρνε εβδομαδιαίως 3.500 ευρώ και στον Άγιο Δομίνικο έμεινε για περίπου 20 εβδομάδες. Στον τραπεζικό του λογαριασμό λοιπόν θα δει περίπου 70.000 ευρώ.

Survivor 5 Με τόσα χρήματα επιστρέφει ο Ρουβάς

Λίγα λόγια για τον Απόστολο Ρουβά

  • Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977. Είναι 44 ετών και Ταύρος στο ζώδιο
  • Έχει τρία αδέλφια, τον Σάκη, τον Βασίλη και έναν μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, Νίκο
  • Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας
  • Μετακόμισε από την Κέρκυρα στην Αθήνα πριν από οκτώ χρόνια
  • Είναι αθλητικός τύπος. Λατρεύει το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες -kickboxing, καράτε-, το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία και τους λάτιν χορούς
  • Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler: Χωρίζουν Βρισηίδα – Μαρτίκας! Έτσι θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες

Survivor 5 trailer 15/5: “Είχαμε μια εξέλιξη και πρέπει να σας ενημερώσω…” – Σπαραγμός μετά την ανακοίνωση Λιανου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.