Ούρλιαζε στην Ελένη Μενεγάκη στη μέση του δρόμου – Στην Αστυνομία η σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου!

May 14, 2021


Ποιος είπε πως η ζωή της Ελένης Μενεγάκη είναι ρόδινη; Το 2018 η ίδια στην τότε εκπομπή της στον ALPHA μίλησε για έναν άγριο τσακωμό που είχε με μαγαζάτορα και κόντεψε μάλιστα να την πάει στην αστυνομ…

...ία.Τι συνέβη με τον μαγαζάτορα και την Ελένη Μενεγάκη;Το περιστατικό συνέβη στο Παλαιό Φάληρο και όπως φάνηκε από την διήγηση, ο συγκεκριμένος κύριος όχι μόνο δεν αναγνώρισε την Ελένη Μενεγάκη, αλλά την πέρασε και για κάποια άλλη."Πάρκαρα και μόλις κατέβηκα από το αυτοκίνητο...

Ποιος είπε πως η ζωή της Ελένης Μενεγάκη είναι ρόδινη; Το 2018 η ίδια στην τότε εκπομπή της στον ALPHA μίλησε για έναν άγριο τσακωμό που είχε με μαγαζάτορα και κόντεψε μάλιστα να την πάει στην αστυνομία.

Τι συνέβη με τον μαγαζάτορα και την Ελένη Μενεγάκη;

Το περιστατικό συνέβη στο Παλαιό Φάληρο και όπως φάνηκε από την διήγηση, ο συγκεκριμένος κύριος όχι μόνο δεν αναγνώρισε την Ελένη Μενεγάκη, αλλά την πέρασε και για κάποια άλλη.

“Πάρκαρα και μόλις κατέβηκα από το αυτοκίνητο κι έκανα δύο βήματα, βγαίνει ένας κύριος από ανοίκαστο μαγαζί κι άρχισε να μου τα χώνει γιατί παρκάρω κάθε μέρα εκεί και του κρύβω το μαγαζί και δεν θα το νοικιάσει. Προσπάθησα να τον πείσω με το χαμόγελο πως δεν μένω εκεί κι έχω να έρθω τρεις μήνες. Αυτός συνέχιζε να μου λέει ότι παρκάρω εκεί κάθε μέρα, ήταν έτοιμος για καβγά”, είπε η Ελένη Μενεγάκη. Στο τέλος, του ζήτησε να κρατήσει τον αριθμό της πινακίδας της και αν την ξαναδεί να της αφήσει σημείωμα και να φωνάξει την αστυνομία.

Ελένη Μενεγάκη: Τσακωμός στο πλατό! Μπήκε στη μέση να τους χωρίσει η παρουσιάστρια!

Τσακωμός σημειώθηκε στο πλατό της Ελένη Μενεγάκη, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μπει στη μέση να τους χωρίσει.

Βέβαια, όλα έγιναν στην πλάκα και όλο το πάνελ γέλασε.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μόλις είδε την Ελένη Μενεγάκη με το κόκκινο φόρεμα, της «την είπε» λέγοντάς της πως μη νομίζεις ότι φοράς κόκκινο φόρεμα, αλλά πορτοκαλοκόκκινο! Και η Ελένη του απάντησε: «Ναι το ξέρω»! Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τότε είπε: «Ψυχαναγκασμούληδες, ε; Πάνε κι έρχονται…»! Και η παρουσιάστρια είπε: «Σημασία έχει να σου αρέσει το χρώμα, τώρα τι είναι, πορτοκαλοκκόκινο, ρουμπινοκόκκινο ή κόκκινο της φωτιάς δεν έχει σημασία…»!

Στην συνέχεια ήθελε να μάθει για την πανελλαδική συνάντηση των swingers που έγινε στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και κάπου έκει ξέσπασε ο … καβγάς.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.