Αυτή η μητέρα έβγαλε μια φωτογραφία με την ετοιμοθάνατη κόρη της – Μόλις την παρατήρησε καλύτερα είδε κάτι ανατριχιαστικό

May 13, 2022


Αυτή η μητέρα έβγαλε μια τελευταία φωτογραφία της με την ετοιμοθάνατη κόρη της, η οποία πάλευε με τον καρκίνο. Αυτό που εμφανίστηκε από πίσω θα σας συγκλονίσει.Ο θάνατος ενός παιδιού είναι κάτι που κα…

...νένας γονιός δεν πρέπει να ζήσει, αλλά μερικές φορές, αυτό είναι μια ζοφερή πραγματικότητα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι άνθρωποι στρέφονται σε πολλά πράγματα για να νιώσουν ανακούφιση και μία από τις πιο κοινές στροφές είναι η πίστη.Για τη Σάρα Ντάνμπουρι από το Lincolnshire στο...

Αυτή η μητέρα έβγαλε μια τελευταία φωτογραφία της με την ετοιμοθάνατη κόρη της, η οποία πάλευε με τον καρκίνο. Αυτό που εμφανίστηκε από πίσω θα σας συγκλονίσει.

Ο θάνατος ενός παιδιού είναι κάτι που κανένας γονιός δεν πρέπει να ζήσει, αλλά μερικές φορές, αυτό είναι μια ζοφερή πραγματικότητα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι άνθρωποι στρέφονται σε πολλά πράγματα για να νιώσουν ανακούφιση και μία από τις πιο κοινές στροφές είναι η πίστη.

Για τη Σάρα Ντάνμπουρι από το Lincolnshire στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πίστη της της έδωσε μια μικρή ανακούφιση όταν καθόταν δίπλα στο κρεβάτι της κόρης της Έιμι.

Η Έιμι ήταν μόνο 19 ετών όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου που ονομάζεται ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα. Αυτή η σπάνια μορφή καρκίνου προκαλεί όγκους στο μέγεθος μιας μπάλας του τένις, οι οποίοι μεγάλωναν στην κοιλιά της Έιμι.

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε αρκετές χημειοθεραπείες, με τη μητέρα της να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Μια μέρα του Σεπτεμβρίου, καθώς η Έιμι ήταν στο νοσοκομείο και υποβαλλόταν σε θεραπείες, αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της.

Τι είδε στην φωτογραφία

Αυτό που είδαν αμέσως μετά ήταν απίστευτο. Το φως πάνω από τον ώμο της Έιμι φάνηκε σαν να ήταν ένας φύλακας άγγελος. Λίγο αργότερα, όπως η Έιμι και η μητέρα της κοίταξαν τη φωτογραφία, η Έιμι είπε, “Είναι ο φύλακας άγγελός μου.”

Η Σάρα πίστευε ότι αυτό στη φωτογραφία ήταν κάτι εξωπραγματικό, όμως σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που μια φωτογραφία αποκαλύπτει κάτι ανατριχιαστικό, δείτε εδώ τι παρατήρησε μια γιαγιά σε μια φωτογραφία της κόρης και του εγγονού της. Φαίνεται σαν να ήταν ένας άγγελος που πρόσεχε την Έιμι κατά τη διάρκεια των τελευταίων της ημερών.

Δυστυχώς, η Έιμι πέθανε μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη φωτογραφία τους. Αλλά η μητέρα της αναφέρει ότι η κόρη της το πάλευε μέχρι το τέλος.

Ήταν μια πολύ γενναία κοπέλα,” είπε η Σάρα . “Δεν καθόταν να κλαίει, ήταν τόσο δυνατή, μια πραγματική μαχήτρια.” Όταν η Σάρα ανατρέχει στη φωτογραφία, η οποία ήταν η τελευταία φωτογραφία της με την κόρη της, αισθάνεται κάποια παρηγοριά.

Με ανακουφίζει να βλέπω αυτήν την εικόνα, γιατί με κάνει να σκέφτομαι πως υπήρχε κάποιος εκεί με την Έιμι να τη φροντίζει.” Και χάρη στο απίστευτο στιγμιότυπο, η Σάρα έχει κάτι που τη βοηθάει να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες ώρες.

Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά τη φωτογραφία:

Αυτή η μητέρα έβγαλε μια φωτογραφία με την ετοιμοθάνατη κόρη της - Μόλις την παρατήρησε καλύτερα είδε κάτι ανατριχιαστικό

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.