Survivor 4: Η αλλαγή στο Instagram του Τζέιμς Καφετζή μετά την οικειοθελή αποχώρηση του

May 13, 2021


Σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση του Τζέιμς Καφετζή πως αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4. Έχοντας λοιπόν φύγει από την παραλία και γυρίσει στην έξω ζωή, πήρε το τηλέφωνο του στο χέρι και επικοινώ…

...νησε με τα αγαπημένα του πρόσωπα.«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω...

Σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση του Τζέιμς Καφετζή πως αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4. Έχοντας λοιπόν φύγει από την παραλία και γυρίσει στην έξω ζωή, πήρε το τηλέφωνο του στο χέρι και επικοινώνησε με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου.

Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά στο επεισόδιο της Τρίτης.

Η αλλαγή στο Instagram του Τζέιμς μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την απόφαση του αυτή, έχει δει μεγάλη αποθέωση στα social media, τα οποία σίγουρα παρακολουθεί, αφού ειδικά στο Instagram έχει μπει.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Πρωινό αποκάλυψε πως ξεκίνησε να ακολουθεί ένα άτομο. Συγκεκριμένα, είπε πως πλέον ακολουθεί 359 άτομα, ενώ όσο ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης ακολουθούσε 358.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.