Μήπως ο γάμος σου έχει βαλτώσει; Απάντα τις 10 ερωτήσεις και θα μάθεις

May 12, 2022


Ο γάμος είναι η απόφαση που παίρνει το ζευγάρι να ενωθεί με ιερά δεσμά και να δώσει υπόσχεση για μία όμορφα ζωή με συνοδοιπόρο τον άνθρωπο της ζωής του. Ωστόσο, κάποιες φορές μετά από ένα χρονικό διάσ…

...τημα γάμου και μετά από μερικές μέρες δύσκολες, μπορεί η σχέση μεταξύ των δύο ανθρώπων να βαλτώσει. Αν θέλεις να τσεκάρεις και εσύ αν έχει βαλτώσει ο γάμος σου τότε απάντα στις παρακάτω ερωτήσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανανεώσεις μία σχέση, αν συνειδητοποιήσεις ότι όντως...

Ο γάμος είναι η απόφαση που παίρνει το ζευγάρι να ενωθεί με ιερά δεσμά και να δώσει υπόσχεση για μία όμορφα ζωή με συνοδοιπόρο τον άνθρωπο της ζωής του. Ωστόσο, κάποιες φορές μετά από ένα χρονικό διάστημα γάμου και μετά από μερικές μέρες δύσκολες, μπορεί η σχέση μεταξύ των δύο ανθρώπων να βαλτώσει.

Αν θέλεις να τσεκάρεις και εσύ αν έχει βαλτώσει ο γάμος σου τότε απάντα στις παρακάτω ερωτήσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανανεώσεις μία σχέση, αν συνειδητοποιήσεις ότι όντως έχει βαλτώσει ο γάμος σου. Ενώ παράλληλα, ανακαλύψτε μερικές από τις συμβουλές για ζευγάρια που δίνουν οι θεραπευτές σχέσεων.

Το τεστ γάμου

Απαντήστε σε κάθε ερώτηση, δίνοντάς βαθμολογία μεταξύ 1 (όχι πολύ) και 7 (πάρα πολύ), ανάλογα φυσικά με το πόσο σθεναρά συμφωνείτε κάθε φορά.

Από τις απαντήσεις που θα δώσετε και τους βαθμούς που θα συγκεντρώσετε (συνολικό σκορ 70), θα κριθεί και το αποτέλεσμα και θα λάβετε τις απαντήσεις που ενδεχομένως ψάχνετε.

Μήπως ο γάμος σου έχει βαλτώσει; Απάντα τις 10 ερωτήσεις και θα μάθεις

Οι 10 ερωτήσεις του τεστ γάμου

  • Πόσο συχνά υπάρχει με τον σύντροφό σας ενδιαφέρον για νέες εμπειρίες;
  • Όταν είστε μαζί, αισθάνεστε ότι συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα καλύτερα χάρη σε εκείνον/εκείνη;
  • Πόσο πολύ ο/η σύντροφός σας αυξάνει την ικανότητά σας να πετύχετε νέα πράγματα;
  • Πόσο σας βοηθά ο σύντροφός σας να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας;
  • Πιστεύετε ότι ο/η σύντροφός σας σας βοηθά να επεκτείνετε τις ικανότητές σας;
  • Υπάρχουν κάποιες ικανότητες του/της συντρόφου σας που αντισταθμίζουν ορισμένες δικές σας αδυναμίες;
  • Βλέπετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την προοπτική των πραγμάτων λόγω του/της συντρόφου σας;
  • Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο/η σύντροφός σας στην επιθυμία σας να μαθαίνετε καινούργια πράγματα;
  • Ο/Η σύντροφός σας σας κάνει καλύτερο άνθρωπο;
  • Και τέλος, σας βοηθάει να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις;
  • Τι φανερώνουν οι απαντήσεις για τον γάμο σας

Δείτε τα αποτελέσματα

Βαθμολογία κάτω από 45: Δεν είστε ιδιαίτερα δεμένοι σαν ζευγάρι. Οι βάσεις της σχέσης σας δεν δίνουν τις ευκαιρίες να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να νιώσετε κάπως καλύτερα για τον εαυτό σας. Κάντε μια προσπάθεια να μοιραστείτε από κοινού νέες εμπειρίες, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Βαθμολογία μεταξύ 45-60: Έχετε μια «μέτρια συναρπαστική» σχέση. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν βάσεις, που όμως θέλουν βελτίωση και κάποιες νέες από κοινού εμπειρίες, σίγουρα θα βοηθήσουν. Αναμφισβήτητα όμως το περιθώριο βελτίωσης είναι μεγάλο.

Βαθμολογία 60 και άνω: Έχετε μια εξαιρετική σχέση με τον/την σύντροφό σας. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για νέες εμπειρίες, νέες συγκινήσεις και σίγουρα τα θεμέλια για έναν ευτυχισμένο γάμο με διάρκεια είναι γερά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.