Survivor spoiler: Βόμβα με Τάκη Καραγκούνια! Τι τον συνδέει με την… Ρούλα Πισπιρίγκου; Φωτογραφία ντοκουμέντο!

May 12, 2022


Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με τον Τάκη Καραγκούνια, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 5.Η αλήθεια είναι πως επειδή μπήκε ως μη Διάσημος…

... μέσα στο ριάλιτι δεν γνωρίζουμε πολλά για τον ίδιο! Η καταγωγή του είναι από την Αχαΐα και συγκεκριμένα από το Αίγιο! O Τάκης Καραγκούνιας ήταν πρώην πρωταθλητής και προπονητής πυγμαχίας!Ο Τάκης Καραγκούνιας αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές μορφές του Άτλαντα, έχοντας...

Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με τον Τάκη Καραγκούνια, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 5.

Η αλήθεια είναι πως επειδή μπήκε ως μη Διάσημος μέσα στο ριάλιτι δεν γνωρίζουμε πολλά για τον ίδιο! Η καταγωγή του είναι από την Αχαΐα και συγκεκριμένα από το Αίγιο! O Τάκης Καραγκούνιας ήταν πρώην πρωταθλητής και προπονητής πυγμαχίας!

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές μορφές του Άτλαντα, έχοντας κατακτήσει συνολικά 10 μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών! Έξι φορές “χρυσός” πρωταθλητής Ελλάδας, δύο φορές “αργυρός” και τέσσερις “χάλκινος”. Υπήρξε μέλος των Εθνικών ομάδων επί σειρά ετών και ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ενώ έχει διατελέσει και διαιτητής ποδοσφαίρου. Ο αδελφός του Σωτήρης είναι ιερέας και παλαιότερα υπήρξε ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικές ομάδες της Αιγιάλειας.

Ο Τάκης υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου μέχρι και Β΄ Εθνικής και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να διαιτητεύσει στην Superleague ωστόσο δεν του επετράπη λόγω ηλικίας. Και εδώ έρχεται η αποκάλυψη; Διαιτητής στα γήπεδα της Αχαΐας δηλαδή στον ίδιο σύνδεσμο με τον Τάκη Καραγκούνια ήταν και η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνωστή και μη εξαιρετέα! Έχουν βγάλει δηλαδή την ίδια σχολή διαιτησίας στο ποδόσφαιρο και μάλιστα την ίδια περίοδο, ωστόσο όπως είναι απολύτως λογικό γνωρίζονται καλά.

Survivor Τάκης Καραγκούνιας

Φυσικά και δεν συνδέουμε σε καμία περίπτωση τον παίκτη του Survivor με την συγκεκριμένη γυναίκα! Δείτε την φωτογραφία του Τάκη Καραγκούνια από την εποχή που ήταν διαιτητής!

Survivor spoiler: Βόμβα με Τάκη Καραγκούνια! Τι συνδέει τον παίκτη του Survivor με την... Ρούλα Πισπιρίγκου!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.