Με μίνι φλοράλ φόρεμα στο θέατρο – Βραδινή έξοδος για Ταραμπάνκο και Παπαδοπούλου

May 12, 2022


Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκαν για πρώτη φορά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 5. Η Κάτια είχε ανεβάσει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχ…

...ώρηση από το Survivor 5.Βγαίνοντας από το reality επιβίωσης, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε αναφέρει για τη γνωριμία με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Την Ευρυδίκη τη γνώρισα δύο ώρες πριν αποχωρήσει και η ίδια για τον Άγιο Δομίνικο. Είχε έρθει να βαρέσει τατουάζ και ουσιαστικά είχαμε μιλήσει...

Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκαν για πρώτη φορά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 5. Η Κάτια είχε ανεβάσει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor 5.

Βγαίνοντας από το reality επιβίωσης, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε αναφέρει για τη γνωριμία με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Την Ευρυδίκη τη γνώρισα δύο ώρες πριν αποχωρήσει και η ίδια για τον Άγιο Δομίνικο. Είχε έρθει να βαρέσει τατουάζ και ουσιαστικά είχαμε μιλήσει οπότε ένιωσα μία οικειότητα γιατί είχα έναν άνθρωπο που ξέρει και τον δικό μου άνθρωπο, οπότε δένεσαι πιο εύκολα από εκεί και πέρα. Τα κορίτσια με προσέγγισαν από μόνες τους. Ήθελα να μην είμαι μόνη μου για άλλη μία χρονιά όπως πέρσι μόνο με τον Κοψίδα ήθελα να είμαι μέρος της ομάδας».

Έξω από το παιχνίδι, όμως, Κάτια και Ευρυδίκη αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Η συνάντηση στο θεατρο Ταραμπάνκο – Παπαδοπούλου

Στο θέατρο Αργώ βρέθηκαν οι δυο πρώην survivors για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Η κυρία Κλάιν» που πρωταγωνιστούν η Αιμιλία Υψηλάντη με τη Νατάσα Καλογρίδη και τη Σάρα Εσκενάζυ βρέθηκαν Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την εμπειρία τους στο Survivor επέστρεψαν στην Ελλάδα και έκαναν μια κοινή εμφάνιση στο θέατρο. Οι δυο πρώην παίκτριες της ομάδας βρέθηκαν στην επίσημη περμιέρα της παράστασης και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά. Μαζί τους φωτογραφήθηκε ο Χάρης Σιανίδης.

κατια ευρυδικη στο θεατρο

κατια ευρυδικη  σιανιδης στο θεατρο

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Κάτιας Ταραμπάνκο στο περιοδικό YOU

Μπορεί να μην επέστρεψε με τη νίκη, αλλά κέρδισε κάτι πολύ πιο σημαντικό: Την ικανοποίηση ότι ο κύκλος του Survivor επιτέλους έκλεισε σωστά για εκείνη και την αγάπη των δικών της ανθρώπων, που την περίμεναν εδώ.

Στην πρώτη της φωτογράφιση μετά το reality επιβίωσης, η Κάτια Ταραμπάνκο συγκρίνει τις δύο εμπειρίες της, πέρσι και φέτος, ενώ αποκαλύπτει με ποιους παίκτες κρατάει επαφές.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόμου

Makeup-Hair: Στέλλα Δροσουλάκη

Ταραμπάνκο Survivor 5 περιοδικό You

Πρώτος ή δεύτερος κύκλος Survivor και γιατί;

Δεύτερος κύκλος, μόνο. Αντικειμενικά ο καιρός ήταν πολύ καλύτερος, είχαν σταματήσει και οι βροχές, οι ομάδες νικούσαν, οπότε υπήρχε έπαθλο φαγητού. Δεύτερος κύκλος, και ο πρώτος ήταν μαγικός βέβαια, αλλά ο δεύτερος έκλεισε σωστά.

Στα δύο χρόνια Survivor, ποιο ήταν το μεγαλύτερο σοκ;

Δεν υπήρχε κάποιο μεγάλο σοκ, ουσιαστικά στο δεύτερο κύκλο ήξερα πού πήγαινα. Αν μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε κάποιο σοκ, ήταν οι αντίπαλες, η Ασημίνα και η Θωμαΐς φέτος, που ήταν δυνατές γυναίκες και παίκτριες, εκεί έπαθα σοκ, όταν είδα πώς τρέχουν και τι δύναμη έχουν. Ήταν ωραίο σοκ.

Περισσότερο δέθηκες με τα παιδιά του περσινού ή του φετινού κύκλου;

Περισσότερο δέθηκα με τα φετινά παιδιά, την Ευρυδίκη και τη Βρισηίδα. Αλλά και από πέρσι έχω κρατήσει καλές φιλίες και μιλάω με τον Γιώργο Κοψιδά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Για ποτό μετά την αποβολή του από το Survivor 5 – Με ποιους πρώην παίκτες έκανε reunion o Κατσαούνης

Survivor 5: Η Κάτια Ταραμπάνκο “έσπασε” την σιωπή της για το χρηματικό ποσό που πήρε από το ριάλιτι

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.