Survivor 2024: Στην φόρα ο άγνωστος καβγάς της Χρύσας Χατζηγεωργίου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Έχει μεγάλο πρόβλημα μαζί μου επειδή…»

May 10, 2024


Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είχε αρκετά να πει στο Fay’s Time σήμερα (10/5) και αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο φετινό Survivor, από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς.Η Χρύσα μίλησε για όλους και για όλα χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό κι αφού αποκάλυψε πως βγαίνοντας από το παιχνίδι χώρισε αλλά και τι ρόλο έχει πλέον ο Φάνης Μπολέτσης στο παιχνίδι, αναφέρθηκε και για σε ένα άγνωστο – προς τους τηλεθεατέ…

...ς - περιστατικό που διαδραματίστηκε στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν την αποχώρησή της αλλά που δεν προβλήθηκε ποτέ στον αέρα του σταθμού αφού κόπηκε από την παραγωγή στο μοντάζ.Survivor 2024: Ο άγνωστος καβγάς της Χρύσας με την ΑσημίναΥπενθυμίζουμε πως η ξαφνική αποχώρηση της Χρύσας...

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είχε αρκετά να πει στο Fay’s Time σήμερα (10/5) και αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο φετινό Survivor, από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς.

Η Χρύσα μίλησε για όλους και για όλα χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό κι αφού αποκάλυψε πως βγαίνοντας από το παιχνίδι χώρισε αλλά και τι ρόλο έχει πλέον ο Φάνης Μπολέτσης στο παιχνίδι, αναφέρθηκε και για σε ένα άγνωστο – προς τους τηλεθεατές – περιστατικό που διαδραματίστηκε στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν την αποχώρησή της αλλά που δεν προβλήθηκε ποτέ στον αέρα του σταθμού αφού κόπηκε από την παραγωγή στο μοντάζ.

Survivor 2024: Ο άγνωστος καβγάς της Χρύσας με την Ασημίνα

Υπενθυμίζουμε πως η ξαφνική αποχώρηση της Χρύσας είχε δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά καθώς στο συγκεκριμένο επεισόδιο ενώ την είδαμε από την αρχή να βρίσκεται στο συμβούλιο του νησιού, σε κάποια φάση εξαφανίστηκε με τον Γιώργο Λιανό απλά να ανακοινώνει πως αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς.

Τα ερωτηματικά αυτά, λοιπόν, έλυσε σήμερα η Χρύσα αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως υπήρξε ένας μεγάλος καυγάς στο συμβούλιο μεταξύ μπλε και κόκκινης ομάδας και πιο συγκεκριμένα μεταξύ αυτής και της Ασημίνας Χατζηανδρέου καθώς η δεύτερη ισχυριζόταν πως η Χρύσα δεν έπρεπε να πάει στη Νέα Υόρκη γιατί ήταν τραυματισμένη, απουσίαζε από τον αγώνα και δεν συνείσφερε στην ομάδα της.

Το κλίμα άρχισε να γίνεται πολύ έντονο και για τον λόγο αυτό η Χρύσα έφυγε ξαφνικά από το πλάνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.