Eurovision 2024: Σάλος με την κίνηση της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ – «Ούτε για ροχάλα δεν είσαι ρε τσόκαρο»

May 10, 2024


Σάλος επικράτησε στο Ελληνικό – και όχι μόνο – twitter κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου των 10 χωρών που από τον Β ημιτελικό, πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/5 στο Μάλμε της Σουηδίας.Αφορμή η στάση της Μαρίνας Σάττι (δείτε την εμφάνισή της επί σκηνής) την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια – η οποία επίσης πέρασε στον τελικό – απαντώντας…

... στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.Συγκεκριμένα, χασμιουριόταν και έκανε πως κοιμάται, ενώ έκανε χιούμορ και με τον κόσμο από κάτω. Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν πως η κίνηση της αυτή θα φέρει πολύ αρνητικά αποτελέσματα στην ψηφοφορία της επιτροπής. Μπορεί το Ισραήλ να έχει βομβαρδίζει...

Σάλος επικράτησε στο Ελληνικό – και όχι μόνο – twitter κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου των 10 χωρών που από τον Β ημιτελικό, πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/5 στο Μάλμε της Σουηδίας.

Αφορμή η στάση της Μαρίνας Σάττι (δείτε την εμφάνισή της επί σκηνής) την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια – η οποία επίσης πέρασε στον τελικό – απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, χασμιουριόταν και έκανε πως κοιμάται, ενώ έκανε χιούμορ και με τον κόσμο από κάτω. Μάλιστα, πολλοί ανέφεραν πως η κίνηση της αυτή θα φέρει πολύ αρνητικά αποτελέσματα στην ψηφοφορία της επιτροπής. Μπορεί το Ισραήλ να έχει βομβαρδίζει την Λωρίδα της Γάζας κάτι που είναι αποτρόπαιο και κατακριτέο, ωστόσο, είναι αγενέστατο απέναντι σε μια συνάδελφο της. Άλλοι όμως την “χειροκρότησαν”!

Τι γράφτηκε μεταξύ άλλων στο twitter για τη Μαρίνα Σάττι

Tι είπαν όμως για το Ισραήλ και την συμμετοχή του στην Eurovision

Ο κόσμος, έχει καταδικάσει τον πόλεμο αυτό και την γενοκτονία που σημειώνεται. Μάλιστα, ρίχνουν τεράστιες ευθύνες στην EBU λέγοντας πως δεν έπρεπε να δεχτούν την συμμετοχή του Ισραήλ, όπως ακριβώς έκαναν και με την Ρωσία εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Με το που εμφανίστηκε λοιπόν στην σκηνή η Eden Golan και τραγούδησε το Hurricane, πολύς κόσμος την αποδοκίμασε, ωστόσο η διοργάνωση δεν άφησε να ακουστούν τα γιουχαρίσματα. Στο twitter όμως, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα 10 τραγούδια που πέρασαν από τον ημιτελικό Β, στον τελικό – Τα 1 από αυτά βρίσκεται στην 2η θέση των προγνωστικών

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.