Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Βόλτα στη φύση με την κόρη τους – Την είχαν τυλιγμένη σε κουβερτάκι

May 10, 2024


O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν δημιουργήσει την δική τους οικογένεια καθώς πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί, την μικρή Ουρανία, όπως πρόκειται να βαφτιστεί.Το νέο κεφάλαιο στη ζωή του ζευγαριού έχει ανοίξει και παρά τις όποιες δυσκολίες είχε η αρχή της σχέσης του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση – η συνέχεια φαίνεται να τους επιφυλάσ…

...σει πολύ όμορφες εκπλήξεις.Τις ημέρες του Πάσχα το ζευγάρι μαζί με την κόρη του είχε το χρόνο να κάνει οικογενειακές βόλτες και αποδράσεις καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ήταν λιγότερες ενόψει των γιορτών (δείτε εδώ το πρόσφατο ταξίδι με το μωρό για προσκύνημα).Η βόλτα...

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν δημιουργήσει την δική τους οικογένεια καθώς πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί, την μικρή Ουρανία, όπως πρόκειται να βαφτιστεί.

Το νέο κεφάλαιο στη ζωή του ζευγαριού έχει ανοίξει και παρά τις όποιες δυσκολίες είχε η αρχή της σχέσης του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση – η συνέχεια φαίνεται να τους επιφυλάσσει πολύ όμορφες εκπλήξεις.

Τις ημέρες του Πάσχα το ζευγάρι μαζί με την κόρη του είχε το χρόνο να κάνει οικογενειακές βόλτες και αποδράσεις καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ήταν λιγότερες ενόψει των γιορτών (δείτε εδώ το πρόσφατο ταξίδι με το μωρό για προσκύνημα).

Η βόλτα του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση με την κόρη τους

Μέσα από φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr αποκλειστικά βλέπουμε την πρόσφατη βόλτα του επιχειρηματία – ηθοποιού με την σύζυγό του και το καρότσι. Οι τρεις του περπάτησαν σε έναν ήρεμο δρόμο στη Βούλα, κοντά στη φύση με το βλέμμα του Αγγελόπουλου και της Βαμβακούση να είναι στραμμένο διαρκώς στην κόρη τους.

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση - Κόρη
Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση - παιδί
Γιώργος Αγγελόπουλος - Κόρη - Βόλτα
Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση - Βόλτα

«Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι ο ερχομός της κόρης μου»

«Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι ο ερχομός της κόρης μου. Κάθε φορά που την κρατάω, αισθάνομαι ότι είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω καταφέρει και με αξίωσε ο Θεός να κάνω. Η μεγαλύτερη ήττα είναι ότι δεν την είχα κάνει νωρίτερα για να το ζήσω περισσότερο και ενδεχομένως να ερχόταν κάποιο άλλο παιδί. Ξαναγεννιέσαι μαζί με το παιδί. Πλέον δεν κουράζομαι, δεν νυστάζω το ίδιο, δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο, είναι κολλημένη στο μυαλό μου όλη μέρα», είχε πει πρόσφατα μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.