Αυτός ήταν ο Γιώργος Μυξάκης – Ο νεκρός αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε

May 9, 2021


Θρήνος. Στεναχώρια και πένθος στην οικογένειά του αλλά και στην ΕΛ.ΑΣ έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του 38χρονου Γιώργου Μυξάκη. Του αστυνομικού που χθες το μεσημέρι άφησε την τελευταία πνοή του στο…

... Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Ο αστυφύλακας, που υπηρετούσε στο ΤΑΕ Χανίων, είχε τραυματιστεί εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο περιπολικό με το υπηρεσιακό του όπλο. Η κατάσταση της υγείας του, εξ αρχής θεωρήθηκε κρίσιμη καθώς είχε τραυματιστεί στον δεξιό κρόταφο. (function ($) { var...

Θρήνος. Στεναχώρια και πένθος στην οικογένειά του αλλά και στην ΕΛ.ΑΣ έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου του 38χρονου Γιώργου Μυξάκη. Του αστυνομικού που χθες το μεσημέρι άφησε την τελευταία πνοή του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

 

Ο αστυφύλακας, που υπηρετούσε στο ΤΑΕ Χανίων, είχε τραυματιστεί εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο περιπολικό με το υπηρεσιακό του όπλο. Η κατάσταση της υγείας του, εξ αρχής θεωρήθηκε κρίσιμη καθώς είχε τραυματιστεί στον δεξιό κρόταφο.

Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων:

“Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, εκφράζουμε την οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια, για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του συναδέλφου – μέλους μας Αστυφύλακα ΜΥΞΑΚΗ Γεωργίου, υπηρετών εν ζωή στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων. Γιώργο αδερφέ, ήταν νωρίς, πολύ νωρίς να στερηθούν οι δικοί σου άνθρωποι το χαμόγελό σου… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Ο Τριαδικός Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου αδερφέ…”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.