Πήρε θέση η μητέρα του Τσιτσιπά για την επίθεση του σκύλου της: «Ήταν η δίδυμη αδερφή μου»

May 8, 2025


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στη Βούλα, όταν σκύλος της οικογένειας του Στέφανου Τσιτσιπά επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά έναν περαστικό έξω από καφετέρια. Το περιστατικό δημιούργησε σύγχυση, καθώς αρχικά θεωρήθηκε ότι τον σκύλο συνόδευε η μητέρα του διάσημου τενίστα.Η οικογένεια έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω του δικηγόρου της, σχεδόν δύο ημέρες μετά το συμβάν. Όπως έγινε γνωστό, δεν ή…

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στη Βούλα, όταν σκύλος της οικογένειας του Στέφανου Τσιτσιπά επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά έναν περαστικό έξω από καφετέρια. Το περιστατικό δημιούργησε σύγχυση, καθώς αρχικά θεωρήθηκε ότι τον σκύλο συνόδευε η μητέρα του διάσημου τενίστα.

Διευκρινίσεις από την οικογένεια Τσιτσιπά

Η οικογένεια έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω του δικηγόρου της, σχεδόν δύο ημέρες μετά το συμβάν. Όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Ιουλία Σαλνίκοβα, εκείνη που συνόδευε τον σκύλο, αλλά η δίδυμη αδερφή της, η οποία δεν μιλά ελληνικά.

«Τον σκύλο δεν τον έβγαλα εγώ βόλτα αλλά η δίδυμη αδερφή μου» ξεκαθαρίζει η Ιουλία Σαλνίκοβα, ενώ προσθέτει:
«Είμαστε σε επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να αναλάβουμε όποια ευθύνη μας αναλογεί αναφορικά με το συμβάν».

Η επίσημη δήλωση της Ιουλίας Σαλνίκοβα

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά αρνείται την παρουσία της στο σημείο της επίθεσης στη Βουλιαγμένη, επιμένοντας πως στη βόλτα με τον σκύλο βρισκόταν η αδερφή της. Η ίδια δήλωσε στο Live News:

«Με μεγάλη μου λύπη ενημερώθηκα για το περιστατικό της επίθεσης του σκύλου μου στον κο Λάμπρου, το πρωί της 5ης Μαΐου στην Βουλιαγμένη. Συνοδός του σκύλου μου σε αυτήν τη βόλτα δεν ήμουν εγώ, αλλά η δίδυμη αδερφή μου, Alla, η οποία δεν μιλάει ελληνικά, οπότε ήταν αδύνατο να συνεννοηθεί εκείνη την στιγμή με τον κο Λάμπρου.

Μέσω του δικηγόρου μου, κου Παπαθανασίου, επικοινωνήσαμε με την σύζυγο του, εκφράζοντας την ειλικρινή μου συγνώμη για το συμβάν. Παράλληλα, είμαστε σε επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να αναλάβουμε όποια ευθύνη μας αναλογεί αναφορικά με το συμβάν. Εύχομαι από καρδιάς μια γρήγορη ανάρρωση στον κο Λάμπρου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.