«Θα κοροϊδέψουν εμένα που η κόρη μου σαπίζει στον τάφο;» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής

May 7, 2024


Άγιοι Ανάργυροι: «Θα κοροϊδέψουν εμένα που η κόρη μου σαπίζει στον τάφο;» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της ΚυριακήςΤην περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η πρώτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δολοφόνο της Κυριακής που κρατείται σε ειδικό δωμάτιο στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ξεσπά για την προσπάθεια που κάνει ο δράστης να πείσει ότι αντιμετωπ…

...ειδικό δωμάτιο στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ξεσπά για την προσπάθεια που κάνει ο δράστης να πείσει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.Σύμφωνα με το Star, η συνεδρία που πραγματοποίησαν στο ψυχιατρείο των φυλακών...

Άγιοι Ανάργυροι: «Θα κοροϊδέψουν εμένα που η κόρη μου σαπίζει στον τάφο;» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας 1.4.24.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η πρώτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δολοφόνο της Κυριακής που κρατείται σε ειδικό δωμάτιο στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ξεσπά για την προσπάθεια που κάνει ο δράστης να πείσει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το Star, η συνεδρία που πραγματοποίησαν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οι τρεις τεχνικοί σύμβουλοι και ο διορισμένος ψυχίατρος με τον δολοφόνο της Κυριακής διήρκησε δύο ώρες. Ο δράστης συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται το έγκλημα που διέπραξε, επιμένει ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν απόλυτα συνεργάσιμος.

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουνε; Τους δικαστές; Την αστυνομία; Τους γιατρούς; Εμένα; Που η κόρη μου σαπίζει τώρα στον τάφο της; Και αυτός μας προσποιείται δήθεν ο τρελός; Πώς γίνεται αυτό;», δήλωσε ο πατέρας της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.