Βυθίστηκε στο πένθος ο Ατζούν Ιλιτζαλί: «Δυστυχώς τον έχασα..»

May 4, 2024


Ημέρες θρήνου είναι οι τελευταίες για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Με δύο φωτογραφίες και ένα συγκινητικό κείμενο το αποχαιρέτησε δημόσια.Ο λόγος για τον αγαπημένο του θείο. Δημοσίευσε στο προφίλ του, λοιπόν, μία κοινή τους φωτογραφία, όπου πόζαρ…

...αν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, ενώ δημοσίευσε και μία της κορούλας του με εκείνον. Πλήθος κόσμου έσπευσε να του στείλει ένα μήνυμα και να τον συλλυπηθεί, ακόμη και στα σχόλια της ανάρτησης, προσφέροντάς του στήριξη για αυτή τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει.Δείτε...

Ημέρες θρήνου είναι οι τελευταίες για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Με δύο φωτογραφίες και ένα συγκινητικό κείμενο το αποχαιρέτησε δημόσια.

Ο λόγος για τον αγαπημένο του θείο. Δημοσίευσε στο προφίλ του, λοιπόν, μία κοινή τους φωτογραφία, όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, ενώ δημοσίευσε και μία της κορούλας του με εκείνον. Πλήθος κόσμου έσπευσε να του στείλει ένα μήνυμα και να τον συλλυπηθεί, ακόμη και στα σχόλια της ανάρτησης, προσφέροντάς του στήριξη για αυτή τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει.

Δείτε επίσης: Εγκεφαλικό υπέστη ο Πάρις Καρβουνόπουλος: Μεταφέρθηκε άμεσα από την Πάρο στην Αθήνα ο δημοσιογράφος

Η συγκινητική ανάρτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον θάνατο του θείου του

«Μια αξιοζήλευτη ζωή που την πήρα ως παράδειγμα, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο παρά την καλοσύνη, τρέχοντας προς βοήθεια όσων έχουν ανάγκη, ενεργώντας ως θείος, πατέρας και παππούς στην οικογένειά μας… Χάσαμε τον αγαπημένο μας θείο Gürbüz, τα συλλυπητήρια μας…», έγραψε χαρακτηριστικά.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.