Survivor spoiler 02/05: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

May 3, 2022


Survivor spoiler: Το Survivor 5 είναι ίσως το πιο έντονο, που έχουμε δει σε όλα τα χρόνια προβολής του ριάλιτι επιβίωσης, με κάθε μέρα να φέρνει όλο και μεγαλύτερη ένταση μεταξύ των παικτών, η οποία ε…

...ν μέρει εκφράζεται με ακραίους τρόπους, που σε προηγούμενους κύκλους δεν είχαν τουλάχιστον προβληθεί, αν υποθέσουμε πως υπήρξαν παρόμοια σκηνικά.Προσβολές δίχως τέλος μεταξύ των παικτών, «ξύλο» σχεδόν σε συμβούλιο και στίβο μάχης, με τελευταία παραδείγματα όσα είχαν ως πρωταγωνιστή...

Survivor spoiler: Το Survivor 5 είναι ίσως το πιο έντονο, που έχουμε δει σε όλα τα χρόνια προβολής του ριάλιτι επιβίωσης, με κάθε μέρα να φέρνει όλο και μεγαλύτερη ένταση μεταξύ των παικτών, η οποία εν μέρει εκφράζεται με ακραίους τρόπους, που σε προηγούμενους κύκλους δεν είχαν τουλάχιστον προβληθεί, αν υποθέσουμε πως υπήρξαν παρόμοια σκηνικά.

Προσβολές δίχως τέλος μεταξύ των παικτών, «ξύλο» σχεδόν σε συμβούλιο και στίβο μάχης, με τελευταία παραδείγματα όσα είχαν ως πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε… μπάχαλο την παραλία, αλλά και την ομάδα του στο αγώνισμα, με τη Σοφιάννα μάλιστα να φτάνει σε σημείο να του πετάξει νερό, ενώ όλοι παλεύαν για την νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.