Νταίζυ 31 ετών: Είμαι έγκυος από τον άνδρα της φίλης μου-Θα πω ότι είναι του αδελφού της[video]

May 2, 2021


Η Νταίζυ έγινε φίλη με την νέα της γειτόνισσα η οποία ήρθε να μείνει με τον άντρα της στην ίδια πολυκατοικία.Εν τω μεταξύ η Νταίζυ χώρισε με τον άντρα της και από εκείνη την χρονική στιγμή ο σύζυγος τ…

...ης και από εκείνη την χρονική στιγμή ο σύζυγος της φίλης της άρχισε να την φλερτάρει.Εκείνη ενέδωσε και έτσι έγιναν παράνομοι εραστές. Παράλληλα η Νταίζυ τα έφτιαξε και με τον αδερφό της φίλης της.if(typeof __ez_fad_position != 'undefined'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-medrectangle-4-0')};Τώρα έχει μείνει έγκυος...

Νταίζυ: Είμαι έγκυος από τον άνδρα της φίλης μου

Η Νταίζυ έγινε φίλη με την νέα της γειτόνισσα η οποία ήρθε να μείνει με τον άντρα της στην ίδια πολυκατοικία.

Εν τω μεταξύ η Νταίζυ χώρισε με τον άντρα της και από εκείνη την χρονική στιγμή ο σύζυγος της φίλης της άρχισε να την φλερτάρει.

Εκείνη ενέδωσε και έτσι έγιναν παράνομοι εραστές. Παράλληλα η Νταίζυ τα έφτιαξε και με τον αδερφό της φίλης της.

Τώρα έχει μείνει έγκυος από τον παράνομο εραστή της και σκοπεύει να πει ότι το παιδί που κουβαλά μέσα της είναι του αδερφού της φίλης της.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.