“Survivor” – Αυτές τις μικρές λεπτομέρειες αγαπά το κοινό στον Τριαντάφυλλο

April 30, 2021


“Survivor” – Αυτές τις μικρές λεπτομέρειες αγαπά το κοινό στον Τριαντάφυλλο

...�αι κάθε φορά που πετυχαίνει στόχο πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Ναι είναι υπερβολικός στις περιγραφές του. Ναί… είναι σπασαρχ…δης. Όμως είναι αληθινός. Δεν είναι παραμύθας. Και αυτή την αυθεντικότητά του έχει ξεχωρίσει το κοινό και τον κρατάει. Διότι πλεόν ο τραγουδιστής...

Ναι είναι παλτό. Ναι δεν τα καταφέρνει ώς γηραιότερος στα αγωνίσματα. Ναι κάθε φορά που πετυχαίνει στόχο πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Ναι είναι υπερβολικός στις περιγραφές του. Ναί… είναι σπασαρχ…δης. Όμως είναι αληθινός. Δεν είναι παραμύθας.
Και αυτή την αυθεντικότητά του έχει ξεχωρίσει το κοινό και τον κρατάει. Διότι πλεόν ο τραγουδιστής δεν παράγει γέλιο… όπως στην αρχή. Μάλιστα πολλοί λένε και με το δίκιο τους κάποιες φορές, πως ο Τριαντάφυλλος κουράζει. Ε… λοιπόν αφού κουράζει γιατί το κοινό τον κρατάει; Παραδοξότητα; ΟΧΙ.
Το κοινό μετά απο 34 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης έχει αποκτήσει αντίληψη. Και προσέχει μικρές λεπτομέρειες
Να ένα παράδειγμα.
Ο ένας ο Ζαχαροπλάστης πανηγύρισε την αποχώρηση του Παππά… που μπορεί να ήταν μακράν ο πιο αχώνευτος παίκτης του φετινού κύκλου και ο άλλος ο Τριαντάφυλλος, παρά τις κόντρες τους… και όσα έχουν πεί ο ένας για τον άλλον… σηκώθηκε, τον χειροκρότησε και τον αγκάλιασε…
Σπάνιες συμπεριφορές στην κοινωνία μας… αλλά τόσο αληθινές!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.