«Τη γαμ@@@με»: Ντρόπιασε ζευγάρι που ερωτοτροπούσε μπροστά σε παιδιά

April 29, 2021


Ένα… ασυγκράτητο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει σeξ σε πάρκο, μέρα – μεσημέρι, ωστόσο μία μητέρα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έγινε viral.Το περιστατικό συνέβη στο Αϊλέσμπερυ, στη νοτιοανατολική Αγ…

...γλία. Σύμφωνα με τη “Daily Star”, η γυναίκα ήταν με το παιδί της στο πάρκο, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, μπροστά στα μάτια τους. Άνοιξε το κινητό της, άρχισε να τους βιντεοσκοπεί και πλησιάζοντας τους είπε “Με συγχωρείτε, υπάρχουν παιδιά εκεί και κάνετε σ3ξ”.Φωτογραφία: SNAPCHAT/Laticia...

Ένα… ασυγκράτητο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει σeξ σε πάρκο, μέρα – μεσημέρι, ωστόσο μία μητέρα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έγινε viral.

Το περιστατικό συνέβη στο Αϊλέσμπερυ, στη νοτιοανατολική Αγγλία. Σύμφωνα με τη “Daily Star”, η γυναίκα ήταν με το παιδί της στο πάρκο, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, μπροστά στα μάτια τους. Άνοιξε το κινητό της, άρχισε να τους βιντεοσκοπεί και πλησιάζοντας τους είπε “Με συγχωρείτε, υπάρχουν παιδιά εκεί και κάνετε σ3ξ”.

«Τη γαμ@@@με»: Ντρόπιασε ζευγάρι που ερωτοτροπούσε μπροστά σε παιδιά
Φωτογραφία: SNAPCHAT/Laticia Deee Meee

Ο άντρας φαίνεται να της απαντά: “Ναι, το ξέρω”, για να του απαντήσει η μητέρα: “Και θεωρείς ότι είναι ΟΚ;”.

Το ζευγάρι αρχικά αρνήθηκε ότι έκανε σeξ, αλλά στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος και μάλιστα ακούγεται να λέει “τη γαμ@@@με”.

Το παιδί μου είναι επτά ετών. Σεβαστείτε!”, τους είπε, ολοκληρώνοντας τη βιντεοσκόπηση.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.