Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτή είναι η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη – H 30χρονη που είναι στο πλευρό του (Video)

April 27, 2022


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μετά τις φήμες για την σχέση του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε σε γνωστή εφημερίδα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε το ποια είναι η 30χρον…

...η σύντροφος του.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα και άκρως εντυπωσιακή όπως την χαρακτηρίζει και το κοντινό της περιβάλλον. Παράλληλα, όπως φαίνεται η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία είχε διενεργήσει την ιατροδικαστική έκθεση...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μετά τις φήμες για την σχέση του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε σε γνωστή εφημερίδα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε το ποια είναι η 30χρονη σύντροφος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα και άκρως εντυπωσιακή όπως την χαρακτηρίζει και το κοντινό της περιβάλλον. Παράλληλα, όπως φαίνεται η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία είχε διενεργήσει την ιατροδικαστική έκθεση της Ίριδας, θα δώσει μία ενδιαφέρουσα κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Δείτε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.