Survivor 4 – Έξαλλο το Twitter: “Ολόκληρη η κόκκινη ομάδα γύρισε την μπιφτέκα κατά James και Νίκου»

April 27, 2021


Χαμός επικράτησε στο Twitter με το χθεσινό 26/4 επεισόδιο του Survivor 4. Εκτός της σχέσης της Μαριαλένας και του Σάκη, με αφορμή τον τσακωμό τους, στο στόχαστρο μπήκε και γενικά όλη η Κόκκινη ομάδα. …

...Όπως έγραψαν πολλοί χρήστες, οι παίκτες γύρισαν την μπιφτέκα κατά του Τζέιμς και του Νίκου.Πριν μερικές εβδομάδες, ο Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη Παππά κατηγορούσαν τα μέλη της ομάδας τους και συγκεκριμένα τον Ηλία Μπόγδανο για το πόσο κοντά έχουν έρθει με τον Μπάρτζη και τον...

Χαμός επικράτησε στο Twitter με το χθεσινό 26/4 επεισόδιο του Survivor 4. Εκτός της σχέσης της Μαριαλένας και του Σάκη, με αφορμή τον τσακωμό τους, στο στόχαστρο μπήκε και γενικά όλη η Κόκκινη ομάδα. Όπως έγραψαν πολλοί χρήστες, οι παίκτες γύρισαν την μπιφτέκα κατά του Τζέιμς και του Νίκου.

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη Παππά κατηγορούσαν τα μέλη της ομάδας τους και συγκεκριμένα τον Ηλία Μπόγδανο για το πόσο κοντά έχουν έρθει με τον Μπάρτζη και τον James. Μάλιστα, ο “ξανθός πρίγκιπας” ήταν εκείνος που είχε βοηθήσει ψυχολογικά τον Ηλία στον επικό καβγά του με τον ηθοποιό.

Χτες ωστόσο, μετά την αποχώρηση Παππά ο Ασημακόπουλος και ο Μπόγδανος πήραν την θέση του και ξεκίνησαν τα καρφιά κατά James και Νίκου. Η κόκκινη ομάδα τους κατηγόρησε πως έχουν πια απομονωθεί στην παραλία μόνοι τους εναντίον όλων.

Survivor 4 Twiiter

Survivor 4 Twiiter Ασημακόπουλος

Survivor 4 Twiiter Τζέιμς Νίκος

Survivor 4 Τζέιμς Νίκος

Twiiter Τζέιμς Νίκος

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση του Survivor 4

Τρίτη σήμερα 27/4, η αγαπημένη μας μέρα εδώ στο Youweekly.gr γιατί επιτέλους μπορούμε να μοιραστούμε άπειρες πληροφορίες που ήδη γνωρίζουμε για όσα θα γίνουν στο Survivor 4! Ώρα 08:33 που γράφεται αυτό το άρθρο κι ακόμα trailer από τον ΣΚΑΙ δεν έχουμε δει, αλλά τι να το κάνουμε; Όταν υπάρχει η πληροφόρηση… μην τα ξαναλέω.

Η πηγή μας, μας μετέφερε τις πληροφορίες απλά, λιτά και ξεκάθαρα. Πρώτος ο Κώστας Παπαδόπουλος που ψηφίστηκε από όλη την Μπλε ομάδα, δεύτερος ο Τζέιμς που θα τον δώσει ο Παύλος με την ατομική ασυλία, τρίτος ο Τριαντάφυλλος που θα ψηφιστεί από την κάλπη της Κόκκινης (τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα) και τέταρτος υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Να υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα που ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήρθε πάλι σε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο για την παραμονή του στο νησί τα στατιστικά έδειξαν πως ο κόσμος προτιμά τον Γιώργο… Το ντέρμπι θα παιχτεί μετά του ζαχαροπλάστη και του Ντάφυ… Θα καταφέρει ο Τριαντάφυλλος να μείνει για ακόμα μια φορά στον Άγιο Δομίνικο ή μήπως ήρθε ο καιρός να γυρίσει στο σπίτι του;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 – Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψε πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που είχε εμμονή με τον Τζέιμς!

Survivor 4 spoiler αποχώρησης 28/4: Δεν υπάρχει σωτηρία για τον Τριαντάφυλλο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.