Survivor 4 – Ελευθερίου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι είπε στο αφτί του Αλέξη Παππά

April 27, 2021


Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και σχολίασε όσα συνέβησαν στο Survivor 4, όσο ήταν η ίδια μέσα, αλλά και το έγινε αφότου αποχώρησε από το παιχνίδι.Μάλιστα, η τραγουδίστρ…

...ια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την είδηση που βγήκε και την θέλει να είπε στο αφτί του Αλέξη Παππά κατά την αποχώρηση της «τελείωσε τον Τζέιμς». VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4 - Κοψιδάς:...

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και σχολίασε όσα συνέβησαν στο Survivor 4, όσο ήταν η ίδια μέσα, αλλά και το έγινε αφότου αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την είδηση που βγήκε και την θέλει να είπε στο αφτί του Αλέξη Παππά κατά την αποχώρηση της «τελείωσε τον Τζέιμς».

Αυτό είπε στο αφτί του Αλέξη η Ελευθερίου στο Survivor 4

«Τώρα που αναφερθήκατε στον Αλέξη, θέλω να πω ότι είδα και κάποια πράγματα… έγινε μια παραπληροφόρηση για το τι του είπα. Σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πολύ καλά τι του είπα. Του είπα ότι θα μιλήσω στην Alesia… Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό και με στεναχώρησε. Αντιλαμβάνομαι ότι πήγα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν το αδικώ αυτό αλλά κάποια παιδιά μπαίνουν είτε γιατί έχουν στρατηγική είτε γιατί είναι καλοί αγωνιστικά… Εγώ πήγα απροετοίμαστη» αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.