Όταν έμαθε ότι τα 3 αδέρφια της θα πέθαιναν, έκανε κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τα κότσια να κάνουν… (Video)

April 27, 2021


Αυτά τα 3 αδέρφια, ο John, ο Will και ο Matthew, διαγνώστηκαν με μια σπάνια μορφή καρκίνου των λεμφαδένων. Ούτε 6 χρονών δεν ήταν όταν εμφάνισαν τα πρώτα συμπτώματα του Λεμφώματος Burkitt. Αν και συνή…

...θως δεν είναι κληρονομικό, οι εξετάσεις έδειξαν ότι και οι 3 ήταν θετικοί σε μια γενετική διαταραχή του ανοσοποιητικού τους συστήματος, ονόματι XLP. Παράλληλα δείτε και τις τροφές που συνδέονται άμεσα με την εμφάνιση καρκίνουΗ μητέρα τους, Christy Jenkins, έπρεπε να αντιμετωπίσει το...

Αυτά τα 3 αδέρφια, ο John, ο Will και ο Matthew, διαγνώστηκαν με μια σπάνια μορφή καρκίνου των λεμφαδένων. Ούτε 6 χρονών δεν ήταν όταν εμφάνισαν τα πρώτα συμπτώματα του Λεμφώματος Burkitt. Αν και συνήθως δεν είναι κληρονομικό, οι εξετάσεις έδειξαν ότι και οι 3 ήταν θετικοί σε μια γενετική διαταραχή του ανοσοποιητικού τους συστήματος, ονόματι XLP. Παράλληλα δείτε και τις τροφές που συνδέονται άμεσα με την εμφάνιση καρκίνου

Η μητέρα τους, Christy Jenkins, έπρεπε να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ίσως έχανε τα τρία της παιδιά, εάν δε βρισκόταν κάποιος συμβατός δότης νωτιαίου μυελού. Ύστερα από μακρά αναζήτηση σε οικογένεια, γνωστούς και φίλους, η μεγαλύτερη αδερφή τους, Julia, ήταν η μόνη που ήταν 100% συμβατή. Όχι όμως και για τον Will, για τον οποίο όμως ευτυχώς βρέθηκε ένα ξένος πρόθυμος να γίνει δότης.

Πήγε για κούρεμα και σώθηκε η ζωή του: Η ανακάλυψη της κομμώτριας δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολίας

Καρκίνος: «Ηρωίδα» αποκαλεί ο βρετανικός τύπος την 42χρονη κομμώτρια Erinna Lindfield που δεν μάσησε τα λόγια της και είπε στον πελάτη της, τον 54χρονο δάσκαλο οδήγησης Adam Shatford, αυτό που είδε στο κεφάλι του. Ο εκπαιδευτής πετάχτηκε για ένα κουρεματάκι όταν τον έστησε ένας μαθητής του και έμαθε τα άσχημα νέα: η κομμώτρια εντόπισε στο πίσω μέρος του αυτιού του μια παράξενη ελιά, «έναν σβώλο», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Εκείνος φαινόταν να μη δίνει σημασία, κι έτσι η κομμώτρια έπρεπε να τον πείσει να πάει να το κοιτάξει. Κάτι που έκανε τελικά ο Shatford μερικές μέρες αργότερα και αποδείχτηκε καρκίνος, ένα μελάνωμα. Και δεν ήταν μάλιστα το μόνο, καθώς οι γιατροί ανακάλυψαν κι άλλους καρκινικούς όγκους στο κεφάλι του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2018 και στις 23 του μήνα ο άντρας υποβλήθηκε σε επέμβαση. Μια δεύτερη επέμβαση έλαβε χώρα πρόσφατα και πλέον είναι καθαρός, επιστρέφοντας έτσι στην κομμώτρια για να την ευχαριστήσει που του έσωσε τη ζωή. Με ένα μπουκάλι κρασί στα χέρια. Παράλληλα δείτε και 10 συμπτώματα του “σιωπηλού δολοφόνου” των ωοθηκών που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Πήγε για κούρεμα και σώθηκε η ζωή του

Ο πατέρας τριών παιδιών από το Νορθάμπτον της Αγγλίας δήλωσε: «Η Erinna δεν μου είχε κόψει ποτέ τα μαλλιά, ένας άλλος κομμωτής το έκανε συνήθως. Την ώρα που μου βούρτσιζε τα μαλλιά, μου είπε «έχει ελέγξει κανείς αυτή την κρεατοελιά; Δεν κοστίζει τίποτα»’ … Έφυγα και τηλεφώνησα στον γιατρό και αυτός μου είπε να περάσω να τη δει … Χωρίς την Erinna, δεν θα του είχα τηλεφωνήσει ποτέ».

Και καταλήγει: «Είμαι πολύ ευγνώμων σε εκείνη και το εθνικό σύστημα υγείας». Όσο για την κομμώτρια, είπε: «Είδα την ελιά και ήξερα πως έπρεπε να πω κάτι. Ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά … Δεν είμαι γιατρός, ήθελα απλώς να πάρει μια επαγγελματική γνώμη»…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.