Λάκης Γαβαλάς: «Την περίοδο της φυλακής είχα λίμπιντο μηδέν» – Η ερωτiκή του ζωή τους 15 μήνες που έμεινε στο κελί

April 25, 2024


Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο Sex podcast της Δάφνης Καραβοκύρη στο Youtube με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας να εξομολογείται άγνωστες ιστορίες από την πορεία της ερωτiκής του ζωής.Απόσπασμα από όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς προβλήθηκε την Πέμπτη 25/4 στο Happy Day. Ο σχεδιαστής εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, πως την περίοδο της φυλακής δεν είχε καθόλου ερωτiκή διάθεση, όπως και πολλοί συγκρατούμ…

...ενοι του.Σε ό,τι αφορά γενικότερα τα ερωτiκά του ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε, ότι δεν αφήνεται εύκολα και μάλιστα μέχρι σήμερα δεν έχει ερωτευτεί έντονα. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το σeξ για να ερωτευτεί ένας άνθρωπο.Δείτε επίσης: Λάκης...

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο Sex podcast της Δάφνης Καραβοκύρη στο Youtube με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας να εξομολογείται άγνωστες ιστορίες από την πορεία της ερωτiκής του ζωής.

Απόσπασμα από όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς προβλήθηκε την Πέμπτη 25/4 στο Happy Day. Ο σχεδιαστής εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, πως την περίοδο της φυλακής δεν είχε καθόλου ερωτiκή διάθεση, όπως και πολλοί συγκρατούμενοι του.

Σε ό,τι αφορά γενικότερα τα ερωτiκά του ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε, ότι δεν αφήνεται εύκολα και μάλιστα μέχρι σήμερα δεν έχει ερωτευτεί έντονα. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικός παράγοντας το σeξ για να ερωτευτεί ένας άνθρωπο.

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς – αποκλειστικό: «Τώρα που νομιμοποιήθηκαν οι gay γάμοι θα αρχίσουν οι χωρισμοί!»

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για την ερωτiκή του ζωή και την περίοδο της φυλακής

«Αν κάποιος δεν κάνει καλό σeξ δεν μπορείς να τον ερωτευτείς. Οι περισσότεροι που την πατάνε και είναι έντονη μία σχέση είναι από το εγκεφαλικό κομμάτι και όχι από το ερωτiκό. Να ερωτευτώ δεν έχει συμβεί ποτέ στην ζωή μου γιατί είμαι πάρα πολύ πειθαρχημένος. Προς τον έρωτα μεριά έχω βρεθεί πολλές φορές. Παράφορα έχω ερωτευτεί, αλλά πόνεσε και ξεπόνεσε με μία υπέροχη τσάντα και ένα περιδέραιο.

Την περίοδο της φυλακής είχα λίμπιντο μηδέν. Και νομίζω ότι οι πιο πολλοί κρατούμενοι το έχουν αυτό. Τώρα δεν ξέρω αν βάζουν και κάτι στο φαγητό. Επειδή κάποια στιγμή στο κελί μου ήταν κάποιος που δούλευε στο μαγειρείο μου είπε ότι δεν βάζουν τίποτα τέτοιο μέσα για να σου κόψει τις ορμές, αλλά νομίζω ότι κανένας δεν…15 μήνες ήμουν εκεί κα τίποτα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.