Ράνια Τζίμα: Με κολάν και καθόλου make up στο γuμναστήριο – Η σκληρή προπόνηση που ακολουθεί εδώ και χρόνια

April 25, 2024


Η Ράνια Τζίμα έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά με ένα έντονο πρόγραμμα μιας και οι επαγγελματικές, οικογενειακές και προσωπικές της υποχρεώσεις δεν σταματούν. Από τότε μάλιστα που η ίδια αποφάσισε να γίνει μητέρα, τα καθήκοντά της αυξάνονται.Ανάμεσα στην έντονη ρουτίνα της η Ράνια Τζίμα, η ίδια δεν ξεχνάει να εντάσσει το κομμάτι της γuμναστικής, καθώς έτσι διατηρείται σε φόρμα όλα αυτά τα χρόνια που …

...τη βλέπουμε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (δείτε εδώ το διαμέρισμα που μένει με την οικογένειά της).Μέσα από μία πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε άβαφη και με αθλητικά ρούχα στο γuμναστήριο μαζί με...

Η Ράνια Τζίμα έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά με ένα έντονο πρόγραμμα μιας και οι επαγγελματικές, οικογενειακές και προσωπικές της υποχρεώσεις δεν σταματούν. Από τότε μάλιστα που η ίδια αποφάσισε να γίνει μητέρα, τα καθήκοντά της αυξάνονται.

Ανάμεσα στην έντονη ρουτίνα της η Ράνια Τζίμα, η ίδια δεν ξεχνάει να εντάσσει το κομμάτι της γuμναστικής, καθώς έτσι διατηρείται σε φόρμα όλα αυτά τα χρόνια που τη βλέπουμε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (δείτε εδώ το διαμέρισμα που μένει με την οικογένειά της).

Μέσα από μία πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε άβαφη και με αθλητικά ρούχα στο γuμναστήριο μαζί με τον άνθρωπο που την προπονεί.

Η φωτογραφία της Ράνιας Τζίμα μέσα από το γuμναστήριο

«Βασανιστής όσα χρόνια και αν περάσουν!!!», έγραψε η Ράνια Τζίμα.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Το έπαθα πριν κλείσει το MEGA, όταν “κράσαρε” η Κύπρος. Εγώ έκανα τότε για το παλιό MEGA υπουργείο Ανάπτυξης που ήταν ένα από τα βασικά υπουργεία που διαχειριζόταν και τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου στο κομμάτι της οικονομίας κι ο αντίκτυπος ήταν πολύ σημαντικός.

Δουλεύουμε, δουλεύουμε και ξυπνάω ένα πρωί και δεν ακούω τίποτα από το ένα αυτί, το δεξί. Ήταν νευρολογικό αυτοάνοσο αυτό που έπαθα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα που έπαθα αυτό εγώ μάλλον δεν άλλαξα τίποτα στον τρόπο που διαχειρίζομαι τα πράγματα», είπε η Ράνια Τζίμα στις 18/11/23 στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.