Survivor 2024 spoiler 25/04: Τούμπα όλα! Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά το νέο super έπαθλο του Ατζούν!

April 25, 2024


Survivor 2024 spoiler 25/04: Τελευταία μέρα της εβδομάδας για το Survivor 2024 με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν αγώνα για σούπερ έπαθλο που ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες των δύο ομάδων. Από χτες το Athensmagazine.gr σας έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού σας αποκαλύψαμε τόσο το έπαθλο όσο και το νικητή.Σήμερα είμαστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρ…

...ειες. Αρχικά, εδώ και μέρες σας είχαμε ανακοινώσει πως από αυτή την εβδομάδα ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα ανακοινώνει νέα μεγάλα έπαθλα, αφού η τηλεθέαση έχει πέσει πολύ και κάπως θα πρέπει να ανεβάσει την ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες και μαζί και τα νούμερα.Ήταν δεδομένο δηλαδή...

Survivor 2024 spoiler 25/04: Τελευταία μέρα της εβδομάδας για το Survivor 2024 με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν αγώνα για σούπερ έπαθλο που ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες των δύο ομάδων.

Από χτες το Athensmagazine.gr σας έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού σας αποκαλύψαμε τόσο το έπαθλο όσο και το νικητή.

Σήμερα είμαστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. Αρχικά, εδώ και μέρες σας είχαμε ανακοινώσει πως από αυτή την εβδομάδα ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα ανακοινώνει νέα μεγάλα έπαθλα, αφού η τηλεθέαση έχει πέσει πολύ και κάπως θα πρέπει να ανεβάσει την ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες και μαζί και τα νούμερα.

Ήταν δεδομένο δηλαδή πως θα ανοίξει η κάνουλα και θα έρθουν μεγάλα έπαθλα. Έτσι την Πέμπτη (25/04) Κόκκινοι και Μπλε ή αν προτιμάτε Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν στον στίβο μάχης του Survivor και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το πρώτο μεγάλο έπαθλο του φετινού Survivor.

Survivor 2024 spoiler 25/04: Τούμπα όλα! Αυτή η ομάδα κερδίζει τελικά το νέο super έπαθλο του Ατζούν!

Survivor 2024 spoiler 25/04: Ποια ομάδα κερδίζει το super έπαθλο με ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με τα όσα σας είχε αποκαλύψει από χτες το Athensmagazine.gr, Κόκκινοι και Μπλε θα μονομαχήσουν και νικητές θα βγουν οι Μπλε. Έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες ώρες σχετικά με την πληροφορία αυτή; Η απάντηση είναι πως… ΟΧΙ.

Οι Μαχητές, για ακόμα ένα ματς αυτή την εβδομάδα, θα επικρατήσουν και θα φέρουν ξανά … τούμπα την κατάσταση, αφού θα επιστρέψουν στις νίκες μετά την χθεσινή χαμένη ασυλία που έφερε στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογέωργο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς, μέσα στην ημέρα, αναμένονται αρκετά spoilers σχετικά με το Survivor 2024 και όλα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου (25/04) που ξεχωρίζει ξανά ένας άγριος τσακωμός με πρωταγωνιστή, τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος θα έρθει ξανά σε σύγκρουση με τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.