Άγιος Δημήτριος: Άγρια ρατσιστική επίθεση σε διανομέα στη μέση του δρόμου – Εικόνες αποτροπιασμού

April 25, 2024


Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει ρατσιστική επίθεση σε βάρος ενός διανομέα σε δρόμο, στον Άγιο Δημήτριο. Στις εικόνες φαίνεται ένας άνδρας να έχει πλησιάσει τον διανομέα που είναι στο μηχανάκι και φορά το κράνος του και να τον γρονθοκοπά άγρια.Όπως καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ):«Tην Δευτέρα 22/4 γύρω στις 10.30μμ ο μετανάστης εργάτης Σ.Α. 36 ετώ…

...4 γύρω στις 10.30μμ ο μετανάστης εργάτης Σ.Α. 36 ετών βρέθηκε ενώ εργάζονταν με την μηχανή του στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.Τον προσπέρασε ένας οδηγός αυτοκινήτου SMART χρώματος λευκού με σβηστά φώτα και με επικίνδυνο ζιγκ ζαγκ κόβοντας του τον δρόμο. Όταν ο διανομέας του φώναξε...

Σε καταγγελία προχώρησε ο διανομέας

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει ρατσιστική επίθεση σε βάρος ενός διανομέα σε δρόμο, στον Άγιο Δημήτριο. Στις εικόνες φαίνεται ένας άνδρας να έχει πλησιάσει τον διανομέα που είναι στο μηχανάκι και φορά το κράνος του και να τον γρονθοκοπά άγρια.

Το χρονικό

Όπως καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ):

«Tην Δευτέρα 22/4 γύρω στις 10.30μμ ο μετανάστης εργάτης Σ.Α. 36 ετών βρέθηκε ενώ εργάζονταν με την μηχανή του στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Τον προσπέρασε ένας οδηγός αυτοκινήτου SMART χρώματος λευκού με σβηστά φώτα και με επικίνδυνο ζιγκ ζαγκ κόβοντας του τον δρόμο. Όταν ο διανομέας του φώναξε “άναψε τα φώτα σου” τότε αυτός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε φωνάζοντας “Έλα Πακιστανέ, εδώ να ανάψω τα φώτα μου; γ@@@ το Πακιστάν, γ@@@ το @@@@ της μάνας σου”. Τον χτυπούσε με γροθιές εμφανώς εκπαιδευμένου στο μποξ.

Η παρέμβαση περαστικών εμπόδισε τα χειρότερα καθώς παρευρισκόμενοι παρατήρησαν ότι είχε επάνω του μαχαίρι.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε σε 15 λεπτά αφού το φασιστοειδές απομακρύνθηκε. Όμως τα στοιχεία του αυτοκινήτου του καθώς και βίντεο δόθηκε επί τόπου στην ομάδα ΔΙΑΣ η οποία είπε στον Σ.Α. ότι η καταγγελία του θα βρίσκονται στο 4ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Ο διανομέας προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα ρατσιστικής Βίας της Αστυνομίας».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.