Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πλακώθηκαν μέσα στη μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (video)

April 25, 2024


Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί της Τετάρτης 24/4 στην συμπρωτεύουσα.Άνδρες οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.Χάος επικράτησε, καθώς δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.Σύμφωνα με το statusfm, το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 9πμ σε κεντρικό δρόμο στο Ρετζίκι, όταν οι δύο οδηγοί άρχισαν τον καβγά, για άγνωστο μέχρι στ…

...ρικό δρόμο στο Ρετζίκι, όταν οι δύο οδηγοί άρχισαν τον καβγά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.Στο βίντεο που κατέγραψε οδηγός, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, σταματώντας την κυκλοφορία, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να λήξει το συμβάν.Ετικέτες: ΘεσσαλονίκηΤο...

Θεσσαλονίκη – Άγριο επεισόδιο σε κεντρικό δρόμο: Χρειάστηκαν να επέμβουν τρίτοι

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί της Τετάρτης 24/4 στην συμπρωτεύουσα.

Άνδρες οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Χάος επικράτησε, καθώς δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.

Σύμφωνα με το statusfm, το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 9πμ σε κεντρικό δρόμο στο Ρετζίκι, όταν οι δύο οδηγοί άρχισαν τον καβγά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Στο βίντεο που κατέγραψε οδηγός, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, σταματώντας την κυκλοφορία, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να λήξει το συμβάν.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.