Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους για ερωτiκή επαφή

April 25, 2021


Εάν είστε σε μια σχέση, αγαπάτε τον σύντροφό σας, αλλά έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το σ3ξ, δεν είστε οι μόνες.Όταν πάτε στο κρεβάτι τη νύχτα, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε. Κα…

...ι όταν ξυπνάτε το πρωί, πρέπει να συνεχίσετε την ημέρα σας. Τι πραγματικά συμβαίνει;3 συνήθεις λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες έχουν χαμηλή λίμπιντο – και πώς να αυξήσουν τη σeξουαλική τους διάθεσηΔεν ζητούν αυτό που πραγματικά χρειάζονταιΗ σeξουαλικότητα των ανδρών είναι...

Εάν είστε σε μια σχέση, αγαπάτε τον σύντροφό σας, αλλά έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το σ3ξ, δεν είστε οι μόνες.

Όταν πάτε στο κρεβάτι τη νύχτα, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε. Και όταν ξυπνάτε το πρωί, πρέπει να συνεχίσετε την ημέρα σας. Τι πραγματικά συμβαίνει;

3 συνήθεις λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες έχουν χαμηλή λίμπιντο – και πώς να αυξήσουν τη σeξουαλική τους διάθεση

Δεν ζητούν αυτό που πραγματικά χρειάζονται

Η σeξουαλικότητα των ανδρών είναι αρκετά διαφορετική από τις γυναίκες. Γι ‘αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις γυναίκες να ζητήσουν αυτό που θέλουν. Η γυναικεία σeξουαλικότητα δεν είναι τόσο άμεση, είναι λίγο πιο πολύπλοκη. Μάλιστα πολλές φορές είναι συχνά ένα μυστήριο για την ίδια την γυναίκα. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για σeξ, γιατί δεν έχετε κάνει τις ανάγκες σας αρκετά σημαντικές.

Ευθύνες, άγχος και εξάντληση

Τώρα που οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται, είναι αντικειμενικά αδύνατο να μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα θέματα του σπιτιού και των παιδιών. Η φροντίδα του εαυτού τους βρίσκεται στο κάτω μέρος της λίστας των προτεραιοτήτων και κατά συνέπεια, αισθάνονται αποκομμένες από τον εαυτό τους και πολλές φορές οι σύντροφοι τους τις κατηγορούν ότι παραμελούν τον εαυτό τους και αυτό τις πιέζει περισσότερο.

Δεν υπάρχει διέγερση

Υπάρχουν τρία κίνητρα που μπορούν να διεγείρουν μια γυναίκα: η βιολογική διέγερση, η επιθυμία και η προθυμία. Μια γυναίκα μπορεί να υποκριθεί με ευκολία ότι είναι σε ερωτiκή επιθυμία αλλά η επαφή που θα κάνει θα στερείται της πνευματικής και συναισθηματικής διέγερσης και δύσκολα θα φτάσει σε κορύφωση.

Ό,τι και να συμβαίνει συζητήστε το με τον σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Μια υγιής σχέση πέρα από την επικοινωνία, τον σεβασμό, τον θαυμασμό, βασίζεται επίσης και στην καλή σeξουαλική ζωή.

Οι 3 καλύτερες στάσεις που ικανοποιούν το γυναικείο φύλο

Ιεραποστολικό

Το ιεραποστολικό είναι η μια από τις πιο γνωστές σeξουαλικές στάσεις. Μπορεί να σας φαίνεται συνηθισμένη, όμως υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορούν να προσφέρουν στις γυναίκες εκρηκτικούς οpγασμούς. Αυτό που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της πράξης είναι να βάλουν ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη τους και στη συνέχεια να βάλουν τα πόδια στους ώμους του άντρα και ο οpγασμός δεν θα αργήσει να φτάσει.

Η στάση Cowgirl

Αυτή η στάση θέλει τον άντρα ξαπλωμένο ανάσκελα και τη γυναίκα να κάνει όλη τη δουλειά. Με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες μπορούν να έχουν το πάνω χέρι και να ελέγχουν εκείνες την ένταση της πράξης, με σκοπό να φτάσουν σε οpγασμό αρκετά εύκολα και γρήγορα.

Η στάση του σκύλου

Η συγκεκριμένη στάση είναι η αγαπημένη πολλών ζευγαριών. Μάλιστα αρκετές γυναίκες επισημαίνουν πως είναι η καλύτερη στάση για να φτάσουν σε οpγασμό. Και εδώ η γυναίκα μπορεί να βάλει ένα μαξιλάρι στην κοιλιά της, ενώ είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα, έτσι ώστε να διευκολύνει τη διείσδυση.

Πηγές: jenny

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.