Οργή με δήλωση της Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί»

April 24, 2024


Ποικίλες αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ, Βίκυς Φλέσσα, για την τραγωδία των Τεμπών.Η Βίκυ Φλέσσα έκανε μια μάλλον άστοχη αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών που, αν μη τι άλλο, φέρνει στο μυαλό το «μαζί τα φάγαμε» του Θεόδωρου Πάγκαλου, προκαλώντας μάλλον αρνητικές εντυπώσεις.Μιλώντας σε εκδήλωση στον σύλλογο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στις 14 Απρ…

...ιλίου, η Β. Φλέσσα αναφέρθηκε στις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού κράτους λέγοντας ότι «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία...

Ποικίλες αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ, Βίκυς Φλέσσα, για την τραγωδία των Τεμπών.

Η Βίκυ Φλέσσα έκανε μια μάλλον άστοχη αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών που, αν μη τι άλλο, φέρνει στο μυαλό το «μαζί τα φάγαμε» του Θεόδωρου Πάγκαλου, προκαλώντας μάλλον αρνητικές εντυπώσεις.

Μιλώντας σε εκδήλωση στον σύλλογο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στις 14 Απριλίου, η Β. Φλέσσα αναφέρθηκε στις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού κράτους λέγοντας ότι «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

Δείτε επίσης: Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας του Γεράσιμου: «Το τρένο το προλάβαμε για δέκα δευτερόλεπτα»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η συλλογική ευθύνη» ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αναφορά της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα. «Η βολική για την κυβέρνηση, όσο και κυνική, έννοια της «συλλογικής ευθύνης» που υιοθετεί η κ. Φλέσσα ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας», σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Ο απαράδεκτος ισχυρισμός της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Β. Φλέσσα, για το έγκλημα στα Τέμπη, ότι «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», επιβεβαιώνει ότι κάθε πτυχή της εμπλοκής της ΝΔ σ’ αυτή την τραγωδία οδηγεί στη συγκάλυψη, την πρόκληση και την ύβρη.

Η προσπάθεια της υποψήφιας της ΝΔ να υπερασπιστεί την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη και να την «ξεπλύνει» από συγκεκριμένες ευθύνες συγκεκριμένων στελεχών της, οι οποίες δεν περιορίζονται στην ίδια την τραγωδία, αλλά και σε όλα όσα ακολούθησαν και αποκαλύπτονται συνεχώς, συνιστά βαθύτατη προσβολή προς τους συγγενείς των θυμάτων, που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για απόδοση δικαιοσύνης.

Η βολική για την κυβέρνηση, όσο και κυνική, έννοια της «συλλογικής ευθύνης» που υιοθετεί η κ. Φλέσσα ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας, η οποία συμμερίζεται πλήρως την αγωνία των συγγενών για δικαιοσύνη και στηρίζει τον αγώνα τους».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.