Ίλιον: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη 23χρονης – «Ειλικρινά ζω από θαύμα…»

April 24, 2024


Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιέγραψε η 23χρονη που χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, και ο οδηγός την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου, στο Ίλιον.Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/04), λίγη ώρα μετά της 23:00. Η 23χρονη επιχειρεί να διασχίσει από διάβαση την λεωφόρο Θηβών. Στα μέσα της διαδρομής το φανάρι ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και τότε, όπως μπορείτε να δείτε …

...στο βίντεο του Mega, ένα μαύρο τζιπ πέφτει με φόρα πάνω στην 23χρονη, την ρίχνει στο έδαφος και να συνεχίζει την πορεία του σαν να μην συνέβη τίποτα.Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Νέο εξοργιστικό βίντεο ντοκουμέντο - Η άφιξη του δολοφόνου της Κυριακής στο Α.Τ. και η στιγμή της πισώπλατης...

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιέγραψε η 23χρονη που χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, και ο οδηγός την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου, στο Ίλιον.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/04), λίγη ώρα μετά της 23:00. Η 23χρονη επιχειρεί να διασχίσει από διάβαση την λεωφόρο Θηβών. Στα μέσα της διαδρομής το φανάρι ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και τότε, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Mega, ένα μαύρο τζιπ πέφτει με φόρα πάνω στην 23χρονη, την ρίχνει στο έδαφος και να συνεχίζει την πορεία του σαν να μην συνέβη τίποτα.

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Νέο εξοργιστικό βίντεο ντοκουμέντο – Η άφιξη του δολοφόνου της Κυριακής στο Α.Τ. και η στιγμή της πισώπλατης επίθεσης

Η σοκαριστική στιγμή που το όχημα χτυπά την άτυχη 23χρονη

Η 23χρονη βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ αυτό που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 49χρονου οδηγού που την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου. «Έχασα τις αισθήσεις μου, είχα λιποθυμήσει και μετά που ξύπνησα είδα όλο τον κόσμο πάνω μου.

Καλέσαμε ασθενοφόρο και Τροχαία, όπου ήρθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Προσπαθώ να το ξεπεράσω, ο οδηγός με εγκατέλειψε τελείως. Πραγματικά αυτή τη στιγμή ζω από θαύμα», περιέγραψε η ίδια.

«Δεν κατάλαβε πως έγινε. Ξαφνικά μου λέει: «περπάταγα και ένιωσα ότι κάποιος με ακούμπησε γρήγορα και γύρισε ο κόσμος γύρω μου και έπεσα κάτω, και μετά ξύπνησα και ήρθε το ασθενοφόρο». Της έχει πατήσει τα πόδια και της έχει χτυπήσει με τον καθρέφτη, τον αγκώνα και έχει πρηστεί το χέρι της», είπε ο φίλος της 23χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.