«Σβήνει» τον Ουίλιαμ η Κέιτ Μίντλετον: «Μόνο τα παιδιά για εκείνη…»

April 24, 2024


Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει δει τη ζωή της να αλλάζει, ενώ τα Διεθνή Μέσα παλεύουν για μία φωτογραφία ή για μία αποκλειστική πληροφορία.Η καθημερινότητά της απασχολεί όσο ποτέ ξανά και δεν ήταν λίγες οι κακές γλώσσες, που αναρωτιούνταν για το πώς θα είναι η σχέση με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά…Μιλών…

...τας στο HELLO!, ο Robert, του οποίου το βιβλίο Catherine, the Princess of Wales: A Biography of the Future Queen δημοσιεύεται στις 4 Ιουλίου, είπε: «Η επερχόμενη επέτειος τους είναι απόδειξη όχι μόνο της αγάπης τους, αλλά και της ενότητάς τους. Είμαι σίγουρος ότι θα αναγνωρίσουν το ταξίδι τους, γνωρίζοντας ότι...

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει δει τη ζωή της να αλλάζει, ενώ τα Διεθνή Μέσα παλεύουν για μία φωτογραφία ή για μία αποκλειστική πληροφορία.

Η καθημερινότητά της απασχολεί όσο ποτέ ξανά και δεν ήταν λίγες οι κακές γλώσσες, που αναρωτιούνταν για το πώς θα είναι η σχέση με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά…

Μιλώντας στο HELLO!, ο Robert, του οποίου το βιβλίο Catherine, the Princess of Wales: A Biography of the Future Queen δημοσιεύεται στις 4 Ιουλίου, είπε: «Η επερχόμενη επέτειος τους είναι απόδειξη όχι μόνο της αγάπης τους, αλλά και της ενότητάς τους. Είμαι σίγουρος ότι θα αναγνωρίσουν το ταξίδι τους, γνωρίζοντας ότι η δύναμή τους βρίσκεται στο να είναι μαζί».

Δείτε επίσης: Οριστικό στο παλάτι: Κόβουν το νήμα για βασιλιά Κάρολο και Κέιτ Μίντλετον!

«Τα σκαμπανεβάσματα, που έχουν αντιμετωπίσει μαζί, έχουν εδραιώσει τον δεσμό τους ο οποίος είναι πλέον ακλόνητος», πρόσθεσε. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γουίλιαμ ήταν ο βράχος της Κέιτ. Είναι η σταθερή αξία στη ζωή της και αυτή βρίσκεται στην καρδιά της δικής του», τόνισε.

Κέιτ Μίντλετον: Προτεραιότητα τα παιδιά

Το ζευγάρι μπορεί να βρίσκεται πολύ μακριά από τα ξένοιαστα πρώτα χρόνια της ιστορίας του έρωτά του, αλλά ο πρίγκιπας είναι πιο αφοσιωμένος από ποτέ και αποφασισμένος να είναι εκεί για τη γυναίκα του.

Αν και οι ευθύνες τους απέναντι στο στέμμα και τα βασιλικά καθήκοντα θα αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου, καθώς προετοιμάζονται για το πεπρωμένο τους ως βασιλιάς και βασίλισσα, το ζευγάρι επιλέγει να δώσει προτεραιότητα στην οικογενειακή του ζωή αυτή τη στιγμή και να διατηρήσει τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά για τα αγαπημένα του παιδιά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.