Η στιγμή της καταστροφής: Απίστεuτες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο λάθος μέρος την πιο ακατάλληλη ώρα

April 24, 2022


Η στιγμή της καταστροφής: Απίστεuτες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο λάθος μέρος την πιο ακατάλληλη ώρα

...ανοι λόγω της πιθανής γκριμάτσας που κάνουμε. Οι φωτογραφίες μας επιτρέπουν να βλέπουμε μία στιγμή ξανά και ξανά. Αυτό μπορεί αν ιδιαίτερα συναρπαστικό όταν είναι αστείες.Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από φακό που βρίσκονταν σε πλήρης ετοιμότητα....



Πολλές φορές έχουμε υπάρξει σε φωτογραφίες τρίτων για τις οποίες δεν είμαστε και πολύ περήφανοι λόγω της πιθανής γκριμάτσας που κάνουμε.



Οι φωτογραφίες μας επιτρέπουν να βλέπουμε μία στιγμή ξανά και ξανά. Αυτό μπορεί αν ιδιαίτερα συναρπαστικό όταν είναι αστείες.

Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από φακό που βρίσκονταν σε πλήρης ετοιμότητα. Πρόκειται για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τη στιγμή της καταστροφής.







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.