Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από την ενταση μεταξύ Παππά και Τζέιμς στην αποχώρηση: «Τα λέμε έξω π@λιο..μ@_@»

April 24, 2021


Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του Άλεξ Παππά, καθώς είχε ένα μικρό επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή που κόπηκε στο μοντάζ.Γεμάτη ένταση φαίνεται πως ήταν η αποχώρηση του Άλεξ Παππά από το Survivor, όπως…

...� ειπώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open. (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({}); Στο τελευταίο επεισόδιο του reality επιβίωσης από αντιδράσεις, εκτός από τα χαμόγελα, περιοριστήκαμε στο «γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά» από τον Νίκο Μπάρτζη, όμως υπήρχε και...

Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του Άλεξ Παππά, καθώς είχε ένα μικρό επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή που κόπηκε στο μοντάζ.

Γεμάτη ένταση φαίνεται πως ήταν η αποχώρηση του Άλεξ Παππά από το Survivor, όπως ειπώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.


Στο τελευταίο επεισόδιο του reality επιβίωσης από αντιδράσεις, εκτός από τα χαμόγελα, περιοριστήκαμε στο «γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά» από τον Νίκο Μπάρτζη, όμως υπήρχε και κάτι.

Αυτό όμως κόπηκε στο μοντάζ, όπως έχει γίνει και σε άλλα περιστατικά στο παρελθόν που μπορεί να δημιουργούσαν πρόβλημα στην παραγωγή.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.