Survivor 4: Αποκαλύψεις Κεφαλά για Μαριαλένα-Σάκη-Λιβάνη (Video)

April 24, 2021


Survivor 4: Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, αποκαλύπτοντας πως της είχε ζητήσει τ…

...η γνώμη στο τι να κάνει με τον Γιώργο Λιβάνη. Η Χριστίνα τόνισε πως δεν ήθελε να φέρει σε δύσκολη θέση τη Μαριαλένα και γι΄αυτό το λόγο δεν τη ρώτησε τίποτα για την προσωπική της ζωή. Επίσης, μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία εξέφρασε βεβαιότητα...

Survivor 4: Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, αποκαλύπτοντας πως της είχε ζητήσει τη γνώμη στο τι να κάνει με τον Γιώργο Λιβάνη. Η Χριστίνα τόνισε πως δεν ήθελε να φέρει σε δύσκολη θέση τη Μαριαλένα και γι΄αυτό το λόγο δεν τη ρώτησε τίποτα για την προσωπική της ζωή. Επίσης, μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία εξέφρασε βεβαιότητα πως υπάρχει ερωτiκή επανασύνδεση στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη.

«Η Μαριαλένα αγαπάει τον Σάκη σαν άνθρωπο, τώρα δεν μπορούσα να τη ρωτήσω αν υπάρχει κάτι παραπάνω για να μην τη φέρω σε δύσκολη θέση. Θα ήταν πολύ αδιάκριτο.

Είχα στείλει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη στα social αλλά δεν το έχει διαβάσει καν. Δεν θα τον ενοχλήσω ξανά, θα τον αφήσω να το βιώσει όπως θέλει εκείνος. Μην βρω και τον μπελά μου.

Εφόσον η Μαριαλένα είδε ότι εγώ δεν έχω ενδιαφέρον για τον Σάκη, τη βοήθησε να έρθει πιο κοντά του. Όταν μου ζήτησε τη γνώμη μου της είπα να δει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Μου είχε απαντήσει πως με τον Σάκη απλά αγαπιούνται σαν άνθρωποι. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω κάτι παραπάνω.

Στο παιχνίδι δεν μπήκα για να λύσω τα προσωπικά μου. Μπήκα να αγωνιστώ», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.