Καίτη Γαρμπή: «Έλιωσε» το Twitter με τον τρόπο που κοιτούσε τον Σχοινά -«Ρε, τι πιτσουνάκια…»

April 24, 2021


Ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκε στην σκηνή του House of Fame και τα «έσπασε». Από κάτω, στη θέση του κριτή, η Καίτη Γαρμπή χαμογελούσε και χόρευε, ως η απόλυτη φαν του.Ο τραγουδιστής έδωσε ρυθμό στο live τ…

...�ης ακαδημίας μουσικής, κάνοντας τους πάντες να διασκεδάζουν. Οι σπουδαστές του House of Fame, οι δάσκαλοί τους αλλά και η Ελένη Φουρέιρα, όρθιοι, δεν σταματούσαν να χορεύουν και να τραγουδούν. Από την άλλη, οι κριτές μπορεί οι κριτές να κάθονταν στη θέση τους, ωστόσο, κάποια στιγμή...

Ο Διονύσης Σχοινάς ανέβηκε στην σκηνή του House of Fame και τα «έσπασε». Από κάτω, στη θέση του κριτή, η Καίτη Γαρμπή χαμογελούσε και χόρευε, ως η απόλυτη φαν του.

Ο τραγουδιστής έδωσε ρυθμό στο live της ακαδημίας μουσικής, κάνοντας τους πάντες να διασκεδάζουν. Οι σπουδαστές του House of Fame, οι δάσκαλοί τους αλλά και η Ελένη Φουρέιρα, όρθιοι, δεν σταματούσαν να χορεύουν και να τραγουδούν. Από την άλλη, οι κριτές μπορεί οι κριτές να κάθονταν στη θέση τους, ωστόσο, κάποια στιγμή ο Πάνος Μεταξόπουλος πήγε να τους σηκώσει. Η Καίτη Γαρμπή ήταν εκείνοι που ξεχώρισε, φυσικά, καθώς κοιτούσε με ένα πλατύ χαμόγελο και διασκέδαζε με τα τραγούδια του συζύγου της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.